Kabeh Kategori

Carabiner

Grosir cincin khusus China cilik 5mm dering kunci logam bunder klip cangkang logam ngunci dobel aluminium ireng keychain ireng

Size:39-76mm or custom

Deisgn:2D/3D,one side logo or double

Material:iron/brass/copper/zinc alloy/pvc /leather/aluminum etc.

Shape:square/rectangle/roundness etc.(customized)

Color:printing / enamel / laser / anodize / plating /injection etc.

Logo:Laser customized logo

Packing:poly bag/bubble bag/OPP bag/plastic box/ gift box etc.

Usage:Climbing/project protection hoisting, etc

Pitakon Saiki!
DESCRIPTION
Grosir cincin khusus China cilik 5mm dering kunci logam bunder klip cangkang logam ngunci dobel aluminium ireng keychain ireng

jeneng Productaluminum carabiner
Material iron/brass/copper/zinc alloy/pvc /leather/aluminum etc.
Size5mm-76mm Disesuaikan miturut gambar.
layananOEM, disain, disesuaikan
Toleransi +/- 0.01mm kanggo +/- 0.002mm
perawatan lumahingPassivation
* Poles
* Anodizing
* Sand blasting
* Electroplating (werna, biru, putih, seng ireng, Ni, Cr, timah, tembaga, perak)
* Pelapisan oksida ireng
* Panas-mbuwang
* Hot-dip galvanizing
* Wesi lenga pencegahan
CertificateISO9001:2008,ISO14001:2004,IATF16949,ROHS
MOQLow MOQ
delivery wektuWektu kerja 15-20 sawise simpenan utawa pembayaran ditampa
Kontrol kualitasStandar ISO, 100% Kontrol kabeh liwat produksi
Sawise-sales ServiceKita bakal tindakake munggah saben customer lan ngatasi kabeh masalah wareg sawise dodolan
PembayaranTT; 30% mbayar kanggo deposit dening T / T sadurunge produksi produksi, imbangan sing kudu dibayar sadurunge kirim.

Advantage

1) Nawakake video lan foto kanthi rincian kanthi bebas sajrone produksi.

2) Ngasilake miturut akurasi gambar, pangukuran Déwan

ndeteksi fungsi lan kontrol kualitas sing ketat kanggo njamin 0 tingkat bali

3) 99% pesenan bisa njamin wektu pangiriman

4) Bahan sing digunakake kanggo optimal

5) layanan online 24 jam

6) Rega pabrik kompetitif kanthi kualitas lan layanan sing padha

7) Cara kemasan sing paling cocog kanggo macem-macem produk.



PANALITEN
Contact Us
PRODUK KELULUSAN
Carane kita bisa mbantu?

Apa sampeyan kepengin nemokake solusi pengikat? Hubungi kita, kanggo sinau kepiye CHE ndhukung sampeyan.

KONTAK US