Kabeh Kategori

Cold forge kanggo bagean otomatis

Customzied weld nut for automotive

Ukuran: disesuaikan

Jinis kepala: heksagon, bunder, alun, dll.

Standar pabrik: ISO, GB, JIS, DIN, BS lan ANSI, utawa gambar sing diwenehake dening para pelanggan.

Bahan: wesi, baja karbon, wesi baja, tembaga, stainless steel, plastik, wesi suhu dhuwur, alloy tembaga, alloy-base, alloy kekuatan dhuwur, tahan karat, etc.

Proses: judhul kadhemen, tusukan, ngowahi, panggilingan, kawat nglereni, pemotong laser, mecah, Penebat, Kimpalan, Riveting, lsp.

Perawatan / Rampung: Sikat 、 Anodizing Pl Plink Zinc, Plated Nickel, Snated Plated

Syarat: Ora Burr 、 goresan ents Dents 、 Pits

Aplikasi: Piranti Elektronik 、 Piranti Komunikasi 、 Piranti Medis 、 Otomatis

Pitakon Saiki!
DESCRIPTION
aplikasi

Bangunan omah komersial, stasiun metro, stasiun sepur, bandara, macem-macem

torowongan transportasi, supermarket, tanduran tenaga termal, terminal, depot minyak,

gudang gedhe lan perusahaan industri lan pertambangan, lsp.

Jinis Produk

Kacang dianggo utamane kanggo nempel ing ngawut-awut utawa bolt supaya cepet. We offer macem-macem

kacang ing spesifikasi standar lan khusus, kalebu kacang-kacangan, rumput hex,

kunci kacang, kacang flange, kacang K, kacang buta, kacang kacangan, kacang trapezoid, kacang slotted,

sayap sayap, kacang mata, kacang rodha, kacang bunder lan kacang polong.


Advantage

1) Nawakake video lan foto kanthi rincian kanthi bebas sajrone produksi.

2) Ngasilake miturut akurasi gambar, pangukuran Déwan

ndeteksi fungsi lan kontrol kualitas sing ketat kanggo njamin 0 tingkat bali

3) 99% pesenan bisa njamin wektu pangiriman

4) Bahan sing digunakake kanggo optimal

5) layanan online 24 jam

6) Rega pabrik kompetitif kanthi kualitas lan layanan sing padha

7) Cara kemasan sing paling cocog kanggo macem-macem produk.


图片 1


PANALITEN
Contact Us
PRODUK KELULUSAN
Carane kita bisa mbantu?

Apa sampeyan kepengin nemokake solusi pengikat? Hubungi kita, kanggo sinau kepiye CHE ndhukung sampeyan.

KONTAK US