Kabeh Kategori

Kadhemen kanggo komunikasi

China Hex Washer Head Metal Roofing Screws Stainless Steel ss316 Menarik Sekrup Kayu dengan Mesin Cuci EPDM

Ukuran: M2-M36

Head types: pan, round, Cross, hex,torx,etc.

Standar pabrik: ISO, GB, JIS, DIN, BS lan ANSI, utawa gambar sing diwenehake dening para pelanggan.

Bahan: wesi, baja karbon, wesi baja, tembaga, stainless steel, plastik, wesi suhu dhuwur, alloy tembaga, alloy-base, alloy kekuatan dhuwur, tahan karat, etc.

Proses: judhul kadhemen, tusukan, ngowahi, panggilingan, kawat nglereni, pemotong laser, mecah, Penebat, Kimpalan, Riveting, lsp.

Perawatan / Rampung: Sikat 、 Anodizing Pl Plink Zinc, Plated Nickel, Snated Plated

Syarat: Ora Burr 、 goresan ents Dents 、 Pits

Aplikasi: Piranti Elektronik 、 Piranti Komunikasi 、 Piranti Medis 、 Otomatis


Pitakon Saiki!
DESCRIPTION

Feature

(1) Heat treated. 

Carbon steel self-tapping screws must be carburized, and stainless steel self-tapping screws must 

be solid solution hardened. In order to achieve the mechanical properties and performance 

situs  required for the self-tapping screws.

(2)Surface treatment.

The surface of the product needs surface protection treatment, generally electroplating treatment. 

Some products have to be phosphate treated (phosphating), such as wallboard self-tapping screws 

sing mostly phosphating.

(3) Cold heading process. 

It is recommended to use a high speed cold heading machine and a high  speed thread rolling 

mesin or a high speed planetary thread rolling machine. The emphasis on high speed is to ensure 

product quality. Only the head of the self-tapping screw produced by the high-speed machine is 

formed, and the thread quality is high.


Materialbaja karbon, wesi baja, tembaga, baja stainless, lsp.
SizeM2-M36.Disesuaikan miturut gambar.
layananOEM, disain, disesuaikan
Toleransi+/- 0.01mm kanggo +/- 0.002mm
perawatan lumahingPassivation
* Poles
* Anodizing
* Sand blasting
* Electroplating (werna, biru, putih, seng ireng, Ni, Cr, timah, tembaga, perak)
* Pelapisan oksida ireng
* Panas-mbuwang
* Hot-dip galvanizing
* Wesi lenga pencegahan
CertificateISO9001,IATF16949,ROHS
Kontrol kualitasStandar ISO, 100% Kontrol kabeh liwat produksi
Sawise-sales ServiceKita bakal tindakake munggah saben customer lan ngatasi kabeh masalah wareg sawise dodolan

Details

flange tapping screw-细节应用

Advantage

1) Nawakake video lan foto kanthi rincian kanthi bebas sajrone produksi.

2) Ngasilake miturut akurasi gambar, pangukuran Déwan kanggo ndeteksi fungsi lan 

kontrol kualitas sing kenceng kanggo njamin 0 tingkat bali

3) 99% pesenan bisa njamin wektu pangiriman

4) Bahan sing digunakake kanggo optimal

5) layanan online 24 jam

6) Rega pabrik kompetitif kanthi kualitas lan layanan sing padha

7) Cara kemasan sing paling cocog kanggo macem-macem produk.



PANALITEN
Contact Us
PRODUK KELULUSAN
Carane kita bisa mbantu?

Apa sampeyan kepengin nemokake solusi pengikat? Hubungi kita, kanggo sinau kepiye CHE ndhukung sampeyan.

KONTAK US