Kabeh Kategori

Kadhemen kanggo komunikasi

OEM Grosir khusus DIN Angkat Mata Bolt

Item: Stainless DIN Ngangkat Bolt Mripat

Ukuran: M8-M64

Standar pabrik: ISO, GB, JIS, DIN, BS lan ANSI, utawa gambar sing diwenehake dening para pelanggan.

Bahan: wesi, baja karbon, lsp.

Perawatan / Mbesuk: Galvanized passivated, chated plated , etc

Aplikasi: Shipbuilding, Railway, konstruksi, bantu pipo, penyelamat laut, konstruksi bandara, aeroangkasa, dll.

Pitakon Saiki!
DESCRIPTION

Feature

Materialbaja stainless, wesi, baja karbon, lsp.
SizeM8-M64
layananOEM, disain, disesuaikan
CertificateISO9001, IATF16949 , ROHS
wektu kirimanWektu kerja 10-20 sawise simpenan utawa pembayaran ditampa
aplikasi

Pembuatan kapal, sepur, konstruksi, bantu pipo, penyelamat laut, pambangunan bandara, aeroangkasa, lsp

Kontrol kualitasStandar ISO, 100% Kontrol kabeh liwat produksi
Sawise-sales ServiceKita bakal tindakake munggah saben customer lan ngatasi kabeh masalah wareg sawise dodolan
Shipping PortShenzhen
PembayaranTT; 30% mbayar kanggo deposit dening T / T sadurunge produksi produksi, imbangan sing kudu dibayar sadurunge kirim.


Advantage

1) Nawakake video lan foto kanthi rincian kanthi bebas sajrone produksi.

2) Ngasilake miturut akurasi gambar, pangukuran Déwan kanggo ndeteksi fungsi lan

kontrol kualitas sing kenceng kanggo njamin 0 tingkat bali

3) 99% pesenan bisa njamin wektu pangiriman

4) Bahan sing digunakake kanggo optimal

5) Rega pabrik kompetitif kanthi kualitas lan layanan sing padha

6) Cara kemasan sing paling cocog kanggo macem-macem produk.




PANALITEN
Contact Us
PRODUK KELULUSAN
Carane kita bisa mbantu?

Apa sampeyan kepengin nemokake solusi pengikat? Hubungi kita, kanggo sinau kepiye CHE ndhukung sampeyan.

KONTAK US