Kabeh Kategori

Alat kadhemen kanggo peralatan listrik

Utas tembaga benang Lebokake kacang tembaga

Ukuran: M1.6-M5

Material: Brass,steel,cte.

Standar pabrik: ISO, GB, JIS, DIN, BS lan ANSI, utawa gambar sing diwenehake dening para pelanggan.

Bahan: wesi, baja karbon, wesi baja, tembaga, stainless steel, plastik, wesi suhu dhuwur, alloy tembaga, alloy-base, alloy kekuatan dhuwur, tahan karat, etc.

Proses: judhul kadhemen, ngowahi, Welding, lsp.

Perawatan / Rampung: Sikat 、 Anodizing Pl Plink Zinc, Plated Nickel, Snated Plated

Syarat: Ora Burr 、 goresan ents Dents 、 Pits

Aplikasi: Piranti Elektronik 、 Piranti Komunikasi 、 Piranti Medis 、 Otomatis

Pitakon Saiki!
DESCRIPTION

jinis

Wong edan tahan karat

Hex nut (GB6170 / DIN934), nut tipis (GB6172 / DIN439), nut tugas abot (metrik, inch), kunci nilon

nut (DIN985-DIN982 nglukis), kabeh nut kunci logam (DIN980M), cap nut (DIN1587)), kacang rai flange (GB6177 / DIN6923), flange face nut nilon nut nut (DIN6926), nut weld nut (DIN928), hexagon

weld nut (DIN929), tutup kupu (GB62, DIN315, US), K cap Wait. Spesifikasi: M1.6-M64

Wong edan nut baja

Hex nut (GB6170 / DIN934, GB6175), kacang flange (GB6177 / DIN6923)

Nut bunder (GB812), nut bunder cilik (GB810), inch nut kothak, inch hex nut (ANSI / ASME

B18.2.2), nut tugas abot (metrik, inch). Spesifikasi: 5 / 16-4 ".

jeneng ProductBrass Knurled Threaded Insert Nut
Materialbaja karbon, wesi baja, tembaga, baja stainless, lsp.
SizeM1.6-M5,.Disesuaikan miturut gambar.
layananOEM, disain, disesuaikan
Toleransi+/- 0.01mm kanggo +/- 0.002mm
perawatan lumahingPassivation
* Poles
* Anodizing
* Sand blasting
* Electroplating (werna, biru, putih, seng ireng, Ni, Cr, timah, tembaga, perak)
* Pelapisan oksida ireng
* Panas-mbuwang
* Hot-dip galvanizing
* Wesi lenga pencegahan
CertificateISO9001, IATF16949, ROHS
MOQLow MOQ
wektu kirimanWektu kerja 10-20 sawise simpenan utawa pembayaran ditampa
aplikasiOtomatis Otomatis iances Piranti Elektronik 、 Piranti Komunikasi 、 Piranti Medis
Kontrol kualitasStandar ISO, 100% Kontrol kabeh liwat produksi
Sawise-sales ServiceKita bakal tindakake munggah saben customer lan ngatasi kabeh masalah wareg sawise dodolan
Shipping PortShenzhen
PembayaranTT; 30% mbayar kanggo deposit dening T / T sadurunge produksi produksi, imbangan sing kudu dibayar sadurunge kirim.


Advantage

1) Nawakake video lan foto kanthi rincian kanthi bebas sajrone produksi.

2) Ngasilake miturut akurasi gambar, pangukuran Déwan kanggo ndeteksi fungsi lan

kontrol kualitas sing kenceng kanggo njamin 0 tingkat bali

3) 99% pesenan bisa njamin wektu pangiriman

4) Bahan sing digunakake kanggo optimal

5) layanan online 24 jam

6) Rega pabrik kompetitif kanthi kualitas lan layanan sing padha

7) Cara kemasan sing paling cocog kanggo macem-macem produk.



PANALITEN
Contact Us
PRODUK KELULUSAN
Carane kita bisa mbantu?

Apa sampeyan kepengin nemokake solusi pengikat? Hubungi kita, kanggo sinau kepiye CHE ndhukung sampeyan.

KONTAK US