Kabeh Kategori

Alat kadhemen kanggo peralatan listrik

Sekrup khusus pria lan wanita / sekrup chicago / sekrup pengikat

Item: male and female screw/chicago screw/binding screw

Ukuran: M2-M12

Standar pabrik: ISO, GB, JIS, DIN, BS lan ANSI, utawa gambar sing diwenehake dening para pelanggan.

Bahan: wesi, baja karbon, wesi baja, tembaga, stainless steel, plastik, wesi suhu dhuwur, alloy tembaga, alloy-base, alloy kekuatan dhuwur, tahan karat, etc.

Proses: judhul kadhemen, tusukan, ngowahi, panggilingan, kawat nglereni, pemotong laser, mecah, Penebat, Kimpalan, Riveting, lsp.

Perawatan / Rampung: Sikat 、 Anodizing Pl Plink Zinc, Plated Nickel, Snated Plated

Syarat: Ora Burr 、 goresan ents Dents 、 Pits

Application: building, machine, auto, electronic, radio

Pitakon Saiki!
DESCRIPTION


Material baja karbon, wesi baja, tembaga, baja stainless, lsp.
Size M2-M12, Disesuaikan miturut gambar sampeyan.
layanan OEM, disain, disesuaikan
perawatan lumahing Passivation
* Poles
* Anodizing
* Sand blasting
* Electroplating (werna, biru, putih, seng ireng, Ni, Cr, timah, tembaga, perak)
* Pelapisan oksida ireng
* Panas-mbuwang
* Hot-dip galvanizing
* Wesi lenga pencegahan
Certificate ISO9001: 2008, ISO14001: 2004 , ROHS
aplikasi Suku Cadang 、 Alat Listrik 、 Piranti Komunikasi 、 Piranti Medis
Kontrol kualitas Standar ISO, 100% Kontrol kabeh liwat produksi
Sawise-sales Service Kita bakal tindakake munggah saben customer lan ngatasi kabeh masalah wareg sawise dodolan


Advantage

1) Nawakake video lan foto kanthi rincian kanthi bebas sajrone produksi.

2) Ngasilake miturut akurasi gambar, pangukuran Déwan kanggo ndeteksi fungsi lan 

kontrol kualitas sing kenceng kanggo njamin 0 tingkat bali

3) 99% pesenan bisa njamin wektu pangiriman

4) Bahan sing digunakake kanggo optimal

5) layanan online 24 jam

6) Rega pabrik kompetitif kanthi kualitas lan layanan sing padha

7) Cara kemasan sing paling cocog kanggo macem-macem produk.



PANALITEN
Contact Us
PRODUK KELULUSAN
Carane kita bisa mbantu?

Apa sampeyan kepengin nemokake solusi pengikat? Hubungi kita, kanggo sinau kepiye CHE ndhukung sampeyan.

KONTAK US