Kabeh Kategori

Alat kadhemen kanggo peralatan listrik

Hardware Fasteners custom special T type slotted profile T bolt Stainless Steel 304 T Head Bolts and nuts

Ukuran: M2-M36

Head types: T shape,etc.

Standar pabrik: ISO, GB, JIS, DIN, BS lan ANSI, utawa gambar sing diwenehake dening para pelanggan.

Bahan: wesi, baja karbon, wesi baja, tembaga, stainless steel, plastik, wesi suhu dhuwur, alloy tembaga, alloy-base, alloy kekuatan dhuwur, tahan karat, etc.

Proses: judhul adhem, doyo, muter, panggilingan, nglereni kawat, lsp.

Perawatan / Rampung: Sikat 、 Anodizing Pl Plink Zinc, Plated Nickel, Snated Plated

Syarat: Ora Burr 、 goresan ents Dents 、 Pits

Aplikasi: Piranti Elektronik 、 Piranti Komunikasi 、 Piranti Medis 、 Otomatis


Pitakon Saiki!
DESCRIPTION

Feature

Material baja karbon, wesi baja, tembaga, baja stainless, lsp.
Size M1-M36.Disesuaikan miturut gambar.
layanan OEM, disain, disesuaikan
perawatan lumahing Passivation
* Poles
* Anodizing
* Sand blasting
* Electroplating (werna, biru, putih, seng ireng, Ni, Cr, timah, tembaga, perak)
* Pelapisan oksida ireng
* Panas-mbuwang
* Hot-dip galvanizing
* Wesi lenga pencegahan
Certificate ISO900,ISATF16949,ROHS
MOQ Low MOQ
wektu kiriman Wektu kerja 10-20 sawise simpenan utawa pembayaran ditampa
aplikasi Suku Cadang 、 Alat Listrik 、 Piranti Komunikasi 、 Piranti Medis
Kontrol kualitas Standar ISO, 100% Kontrol kabeh liwat produksi
Sawise-sales Service Kita bakal tindakake munggah saben customer lan ngatasi kabeh masalah wareg sawise dodolan
Shipping Port Shenzhen
Pembayaran TT; 30% mbayar kanggo deposit dening T / T sadurunge produksi produksi, imbangan sing kudu dibayar sadurunge kirim.


Advantage

1) Nawakake video lan foto kanthi rincian kanthi bebas sajrone produksi.

2) Ngasilake miturut akurasi gambar, pangukuran Déwan kanggo ndeteksi fungsi lan 

kontrol kualitas sing kenceng kanggo njamin 0 tingkat bali

3) 99% pesenan bisa njamin wektu pangiriman

4) Bahan sing digunakake kanggo optimal

5) Rega pabrik kompetitif kanthi kualitas lan layanan sing padha

6) Cara kemasan sing paling cocog kanggo macem-macem produk.




PANALITEN
Contact Us
PRODUK KELULUSAN
Carane kita bisa mbantu?

Apa sampeyan kepengin nemokake solusi pengikat? Hubungi kita, kanggo sinau kepiye CHE ndhukung sampeyan.

KONTAK US