Kabeh Kategori

Alat kadhemen kanggo peralatan listrik

Sekrup tembok nilon / sekrup beton jangkar plastik

Barang : Sekrup tembok nilon / sekrup beton jangkar plastik

Ukuran: M2-M6

Standar pabrik: ISO, GB, JIS, DIN, BS lan ANSI, utawa gambar sing diwenehake dening para pelanggan.

Bahan: wesi, baja karbon, wesi baja, tembaga, stainless steel, plastik, wesi suhu dhuwur, alloy tembaga, alloy-base, alloy kekuatan dhuwur, tahan karat, etc.

Proses: judhul kadhemen, tusukan, ngowahi, panggilingan, kawat nglereni, pemotong laser, mecah, Penebat, Kimpalan, Riveting, lsp.

Perawatan / Rampung: Sikat 、 Anodizing Pl Plink Zinc, Plated Nickel, Snated Plated

Syarat: Ora Burr 、 goresan ents Dents 、 Pits

Aplikasi: Piranti Elektronik 、 Piranti Komunikasi 、 Piranti Medis 、 Otomatis


Pitakon Saiki!
DESCRIPTION

Materialnilon, plastik, baja karbon, baja campuran, tembaga, stainless steel, lsp.
SizeM2-M6, Disesuaikan miturut gambar sampeyan.
layananOEM, disain, disesuaikan
perawatan lumahingPassivation
* Poles
* Anodizing
* Sand blasting
* Electroplating (werna, biru, putih, seng ireng, Ni, Cr, timah, tembaga, perak)
* Pelapisan oksida ireng
* Panas-mbuwang
* Hot-dip galvanizing
* Wesi lenga pencegahan
CertificateISO9001, IATF16949 , ROHS
wektu kirimanWektu kerja 10-20 sawise simpenan utawa pembayaran ditampa
aplikasiSuku Cadang 、 Alat Listrik 、 Piranti Komunikasi 、 Piranti Medis
Kontrol kualitasStandar ISO, 100% Kontrol kabeh liwat produksi
Sawise-sales ServiceKita bakal tindakake munggah saben customer lan ngatasi kabeh masalah wareg sawise dodolan

Advantage

1) Nawakake video lan foto kanthi rincian kanthi bebas sajrone produksi.

2) Ngasilake miturut akurasi gambar, pangukuran Déwan kanggo ndeteksi fungsi lan 

kontrol kualitas sing kenceng kanggo njamin 0 tingkat bali

3) 99% pesenan bisa njamin wektu pangiriman

4) Bahan sing digunakake kanggo optimal

5) layanan online 24 jam

6) Rega pabrik kompetitif kanthi kualitas lan layanan sing padha

7) Cara kemasan sing paling cocog kanggo macem-macem produk.


gambar


PANALITEN
Contact Us
PRODUK KELULUSAN
Carane kita bisa mbantu?

Apa sampeyan kepengin nemokake solusi pengikat? Hubungi kita, kanggo sinau kepiye CHE ndhukung sampeyan.

KONTAK US