Kabeh Kategori

Alat kadhemen kanggo peralatan listrik

Sekrup raket baja Kustom logam karat seng dilapisi sekrup jempol kepala biasa

Jeneng Barang: Screw Thumb Head Head Spack

Spesifikasi: Kalebu lan luwih saka M2, dawane miturut kebutuhan pelanggan.

Standar pabrikan: standar ISO, GB, JIS, DIN, BS lan ANSI, utawa gambar sing diwenehake dening pelanggan.

Bahan : wesi, baja karbon, baja paduan, tembaga, stainless steel, plastik, paduan suhu tinggi, paduan tembaga, paduan dasar nikel, paduan kekuatan tinggi, paduan tahan korosi, lsp.

Proses: judhul adhem, doyo, puter, panggilingan, pemotong kawat, pemotongan laser, grinding, Isolasi, Las, Paku keling, lsp

Perawatan / Pungkasan : Sikat 、 Anodizing 、 Lapisan Seng Pl Lapisan Nikel 、 Sn Plated

Syarat: Ora Ana Burrs at Goresan 、 Dents 、 Pits

Aplikasi : Piranti Listrik 、 Piranti Komunikasi 、 Piranti Medis 、 Suku Otomatis

Pitakon Saiki!
DESCRIPTION

Description

Jeneng ProductRacket Spade Head Thumb Screw
Material sing kasedhiyaBaja karbon, Baja tahan karat, Kuningan utawa Minangka sarat sampeyan
KeteranganKalebu lan liwat M2, dawane miturut sarat pelanggan.
grade4.8, 6.8, 8.8, 10.9, 12.9,A2-70,A2-80,A4-70,A4-80
Surface FinishingPlain, passivated, (ROHS) Zn-plated, Ni-plated, Minangka sarat sampeyan
Standar EksekutifISO, GB, DIN, JIS, ANSI, BSW, IFI ...
Otentikasi KualitasISO9001, ISO14001, IATF16949, ROHS, SGS
Proses PabrikJudhul forge adhem / Mesin sekunder / Threading / Perawatan permukaan / (Otomatis) pengujian / (Otomatis) Pengepakan / Pengiriman
Kasedhiyan SampleSaham sajrone 7 dina kerja, sampel sing disesuaikan bakal dikirim sajrone 10-15 dina kerja sawise nampa ragad perkakas sampeyan.
Lead WektuBiasane 10-15 dina kerja lan adhedhasar jumlah pesanan.
packingKarton: 32 * 24 * 14cm / 24 * 21 * 14cm Pallet: 110 * 100 * 14cm Utawa miturut desain pelanggan.

细节 球拍 螺丝

Kaluwihan :

1) Nawakake video lan foto kanthi rincian kanthi bebas sajrone produksi.

2) Ngasilake miturut akurasi gambar, pangukuran perakitan kanggo ndeteksi fungsi lan kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake 0 tingkat bali.

Pesenan 3) 99% bisa dipesthekake wektu pangiriman.

4) Bahan sing digunakake optimal.

5) Layanan online 24 jam.

6) Rega pabrik sing kompetitif kanthi kualitas lan layanan sing padha.

7) Cara kemasan sing paling cocog kanggo macem-macem produk.


CNC 工艺流程

PANALITEN
Contact Us
PRODUK KELULUSAN
Carane kita bisa mbantu?

Apa sampeyan kepengin nemokake solusi pengikat? Hubungi kita, kanggo sinau kepiye CHE ndhukung sampeyan.

KONTAK US