Kabeh Kategori

Thermometer medical & pulsa Fingertip

Termomiter Forhead, Thermometer Digital Infrared Tanpa Infrared Tanpa Non-LCD karo LCD LCD kanggo Bocah-bocah lan Wong diwasa

rincian Product

Desain Profesional lan Kemanusiaan: Gampang digunakake karo tampilan LCD, sampeyan bisa entuk pangukuran sajrone 1s.

Maca Suhu Sing Cepet lan Gampang: Nggawe suhu kupinge kanthi termometer kuping iki minangka gampang kaya, lan mencet tombol lan nuduhake wacan ing Celsius utawa Fahrenheit

Pangukuran sing tepat: Termometer kuping kita wis diuji sacara klinis lan ditemokake minangka gadget sing cepet lan dipercaya. Cocog banget kanggo maca bathuk lan kuping, lan duwe wates kesalahan cilik (0.1 ° F kanggo mode awak, lan 1.0 ° F kanggo mode ambien. Pancen luwih akurat tinimbang thermometer merkuri standar.

Teknologi pangukuran inframerah non-kontak tanpa kontak kulit, kanggo pangukuran mriyang lan aman.

Pangukuran suhu obyek: ngukur suhu permukaan obyek, suhu banyu adus bayi dll

Pitakon Saiki!
DESCRIPTION


rincian Product

Desain Profesional lan Kemanusiaan: Gampang digunakake karo tampilan LCD, sampeyan bisa entuk pangukuran sajrone 1s.

Maca Suhu Sing Cepet lan Gampang: Nggawe suhu kupinge kanthi termometer kuping iki minangka gampang kaya, lan mencet tombol lan nuduhake wacan ing Celsius utawa Fahrenheit

Pangukuran sing tepat: Termometer kuping kita wis diuji sacara klinis lan ditemokake minangka gadget sing cepet lan dipercaya. Cocog banget kanggo maca bathuk lan kuping, lan duwe wates kesalahan cilik (0.1 ° F kanggo mode awak, lan 1.0 ° F kanggo mode ambien. Pancen luwih akurat tinimbang thermometer merkuri standar.

Teknologi pangukuran inframerah non-kontak tanpa kontak kulit, kanggo pangukuran mriyang lan aman.

Pangukuran suhu obyek: ngukur suhu permukaan obyek, suhu banyu adus bayi dll


paramèter Technical

Range suhu sawetara32.0 C ~ 42.0 C ("Lo" ditampilake ing ngisor 32.0 C; "HI" ditampilake ing ndhuwur 42.0 C)
Kesalahan maksimum sing diidini32.0 C ~ 34.9 C: 0.3 C
35.0 C ~ 42.0 C
: 0.2 C
Mbalekake klinis klinis sing ngidiniDaya pamulangan sing diidini maksimal kudu ora ngluwihi 0.3 C
resolusi0.1 C
Power supplyDC3.0V (baterei 2AAA)
Ukuran fisik155mmX103.8mmX42mm
Mati-mati kanthi otomatis> 2 menit
Lingkungan operasi10.0 C ~ 40.0 C (50.0 F ~ 104.0 F)
RH <85%
Kondisi panyimpenan transportasi-20.0 C ~ 55.0 C (-5.0 F ~ 131.0 F)
RH <93%
Fungsi memori10 pangukuran kaping pindho
Lampu baliRong jinis cahya warna

PANALITEN
Contact Us
PRODUK KELULUSAN
Carane kita bisa mbantu?

Apa sampeyan kepengin nemokake solusi pengikat? Hubungi kita, kanggo sinau kepiye CHE ndhukung sampeyan.

KONTAK US