Kabeh Kategori

Mati kanggo bagean otomatis

Hub Stainless Steel Wheel berkualitas tinggi kanggo otomotif

• hab habuan stainless steel berkualitas tinggi kanggo otomotif


• Bahan: stainless steel, Alloy aluminium, titanium


• Syarat: Ora Burr 、 goresan ents Dents 、 Pits


• Aplikasi: Piranti Elektronik 、 Piranti Komunikasi 、 Piranti Medis 、 Otomatis


• Tembung pambayaran: Deposit kaping pindho 30%, Balance 70% Sadurunge dikirim


• kemasan: akeh + karton + palet, kothak cilik + karton + kothak


Pitakon Saiki!
DESCRIPTION

Desain khusus ditampa.

OEM / ODM pesenan olèh.


Kita khusus ngasilake barang miturut spesimen utawa cetakan klien. Hubungi kita kanthi bebas

minangka kanca apik yen sampeyan kepengin weruh produk lan layanan.

Customs dhuwur tliti die casting bagean


Mold nyepakaké lan nggaweKoleksiRongga / muti-tunggal kanggo bagean sing padha / growong kulawarga
2-3 diganti jamur kanggo ijol-ijolan
materiSKD61, H13, Dievar, QDN, 8407, 2234V, TQ1, 2343, 45 # baja, lsp.
ukuranMiturut gambar utawa conto.
prosesBledosan / pas jambatan / EDM / Tekstur / tlatah / pra-perawatan / Quenching / mesin CNC /
nglereni kawat / Nglamar / sapiturute
Mati ngeculake bageanMaterialwesi baja, baja, aluminium, lsp.
Rampung / PenapisanPelapisan bubuk / Plated / Anodizing lukisan / Wedhi blasting / Nikel plated /
dilapisi listrik / Galvanizing / lsp
desainSoftwareCAD / UG / Pro-E / Solid kerjane / JSCAST-V8 / 3D Alur /
CertificatesISO9001:2008,ISO14001:2004,IATF16949,ROHS
Mati ngeculake bageanaplikasiBagéan lan komponen logam tliti / Peripheral komputer / Komponen elektronik konsumen / Alat medis / komponen industri / Komponen Telekomunikasi / Alat ganti otomotif / Perumahan cahya / Aksesoris perabotan


Advantage

1) Nawakake video lan foto kanthi rincian kanthi bebas sajrone produksi.

2) Ngasilake miturut akurasi gambar, pangukuran Déwan kanggo ndeteksi fungsi lan

kontrol kualitas sing kenceng kanggo njamin 0 tingkat bali

3) 99% pesenan bisa njamin wektu pangiriman

4) Bahan sing digunakake kanggo optimal

5) Rega pabrik kompetitif kanthi kualitas lan layanan sing padha

6) Cara kemasan sing paling cocog kanggo macem-macem produk.



PANALITEN
Contact Us
PRODUK KELULUSAN
Carane kita bisa mbantu?

Apa sampeyan kepengin nemokake solusi pengikat? Hubungi kita, kanggo sinau kepiye CHE ndhukung sampeyan.

KONTAK US