Kabeh Kategori

Injeksi kanggo bagean otomatis

Pabrik Plastik Plastik

ukuran: Standard.non-standar miturut gambar utawa conto

materi: Nylon, PC, PVDF, PP, lsp

jinis sirah: ngawut-awut sirah plastik, panci plastik sirah kontra, sekrup plastik heksagon, sekrup plastik hex, ngawut-awut, dll.

Fitur: Kemampuan anti korosi sing apik

warna: Putih, ireng, utawa adat

Certificate Quality: ISO9001: 2008, ISO14001: 2004

Tembung pambayaran: TT 30% simpenan luwih awal, Balance 70% Sadurunge dikirim


Pitakon Saiki!
DESCRIPTION

jeneng produkbushing
materiNylon, PC, PVDF, PTFE, Karet, lan sapiturute
Sizeselaras minangka gambar,utawa conto
fiturKemampuan anti korosi sing apik
wernaPutih, ireng, utawa adat
Certificate Quality:ISO9001: 2008, ISO14001: 2004
Sistem kualitas pengawasan:Standar ISO, 100% Pemriksaan kabeh liwat produksi.
peralatan:Tes kekerasan, tes torsi, tes ketahanan, tes ukuran mekanik, laporan ROHS sertifikasi tes Mill lan liya-liyane, miturut kabutuhan sampeyan.
Proses pengawasan:Kontrol kualitas ing rawuh → Proses Quality Control → Final Quality Control → Kontrol Kualitas Pra-pengiriman
term PembayaranDeposit sadurunge 30%, 70% Balance Sadurunge dikirim
packagingbulk + karton + palet, kothak cilik + karton + kothak


Saran

plastik cnc part-R0066


karet otomatis part-03Bal meneng-07

Advantage

1) Nawakake video lan foto kanthi rincian kanthi bebas sajrone produksi.

2) Ngasilake miturut akurasi gambar, pangukuran Déwan kanggo ndeteksi fungsi lan

kontrol kualitas sing kenceng kanggo njamin 0 tingkat bali

3) 99% pesenan bisa njamin wektu pangiriman

4) Bahan sing digunakake kanggo optimal

5) layanan online 24 jam

6) Rega pabrik kompetitif kanthi kualitas lan layanan sing padha

7) Cara kemasan sing paling cocog kanggo macem-macem produk.


PANALITEN
Contact Us
PRODUK KELULUSAN
Carane kita bisa mbantu?

Apa sampeyan kepengin nemokake solusi pengikat? Hubungi kita, kanggo sinau kepiye CHE ndhukung sampeyan.

KONTAK US