Kabeh Kategori

Injeksi kanggo peralatan medis

Jarum Plastik Hexagon Plastik

Ukuran: Standard.non-standar miturut gambar utawa conto

Materi: Nylon, PC, PVDF, PP, PTFE, lsp

Fitur: Kemampuan anti korosi sing apik

Werna: Putih, ireng, utawa adat

Certificate Quality: ISO9001: 2008, ISO14001: 2004

Tembung pambayaran: TT 30% simpenan luwih awal, Balance 70% Sadurunge dikirim


Pitakon Saiki!
DESCRIPTION


materiPlastis, Nylon, PC, PVDF, PP, PTFE, lsp
fiturKemampuan anti korosi sing apik
wernaPutih, ireng, utawa adat
ukuranStandar standar.non miturut gambar utawa conto
Certificate Quality:ISO9001: 2008, ISO14001: 2004
Sistem kualitas pengawasan:Standar ISO, 100% Pemriksaan kabeh liwat produksi.
peralatan:Tes kekerasan, tes torsi, tes ketahanan, tes ukuran mekanik, laporan ROHS sertifikasi tes Mill lan liya-liyane, miturut kabutuhan sampeyan.
Proses pengawasan:Kontrol kualitas ing rawuh → Proses Quality Control → Final Quality Control → Kontrol Kualitas Pra-pengiriman
term PembayaranDeposit sadurunge 30%, 70% Balance Sadurunge dikirim
packagingbulk + karton + palet, kothak cilik + karton + kothak


Saran

Advantage

1) Nawakake video lan foto kanthi rincian kanthi bebas sajrone produksi.

2) Ngasilake miturut akurasi gambar, pangukuran Déwan kanggo ndeteksi fungsi lan

kontrol kualitas sing kenceng kanggo njamin 0 tingkat bali

3) 99% pesenan bisa njamin wektu pangiriman

4) Bahan sing digunakake kanggo optimal

5) layanan online 24 jam

6) Rega pabrik kompetitif kanthi kualitas lan layanan sing padha

7) Cara kemasan sing paling cocog kanggo macem-macem produk.


packing


PANALITEN
Contact Us
PRODUK KELULUSAN
Carane kita bisa mbantu?

Apa sampeyan kepengin nemokake solusi pengikat? Hubungi kita, kanggo sinau kepiye CHE ndhukung sampeyan.

KONTAK US