Kabeh Kategori

Pin

Chuanghe stainless steel pin spring spring spring

• Bahan: baja stainless, karbon baja, baja, tembaga, alloy aluminium, tembaga, lsp.

• Peralatan: lathe umum, mesin CNC.

• Proses logam: CNC ngowahi, panggilingan, pengeboran, ngrancang, mecah, welding.

• Ngobati lumahing: galvanis dicelup panas, nglukis, anodis, lapisan bubuk, sikat, polish.

• Istilah pambayaran: Deposit kaping pindho 30%, Balance 70% Sadurunge dikirim.

• kemasan: akeh + karton, palet, kothak cilik + karton + kothak.

Pitakon Saiki!
DESCRIPTION

• Kauntungan Utama Utama:

1) Nawakake video lan foto kanthi rincian kanthi bebas sajrone produksi.

2) Ngasilake miturut akurasi gambar, pangukuran Déwan kanggo ndeteksi fungsi lan

kontrol kualitas sing kenceng kanggo njamin 0 tingkat bali

3) 99% pesenan bisa njamin wektu pangiriman

4) Bahan sing digunakake kanggo optimal

5) Rega pabrik kompetitif kanthi kualitas lan layanan sing padha

6) Cara kemasan sing paling cocog kanggo macem-macem produk.


SizeUkuran khusus
Precision+/- 0.005mm ~ +/- 0.02mm
CertificationISO9001:2008,ISO14001:2004,IATF16949,ROHS
Kapabilitas MaterialAluminium, Kuningan, Tembaga, Tembaga, Logam Hardened, Metals larang, Stainless Steel, Alloys Baja
KoleksiBroaching, Pengeboran, Mesin Etching / Kimia, Mesin Laser, Milling, Layanan Mesin Liyane, Prototyping Rapid, Nguripake, Kawat EDM
Struktur cetakandadi


PANALITEN
Contact Us
PRODUK KELULUSAN
Carane kita bisa mbantu?

Apa sampeyan kepengin nemokake solusi pengikat? Hubungi kita, kanggo sinau kepiye CHE ndhukung sampeyan.

KONTAK US