Kabeh Kategori

Keling

China supply custom aluminum countersunk head drive pin rivet

Item: Countersunk Head Drive Pin Rivet

Ukuran: minangka syarat sampeyan.

Standar pabrik: ISO, GB, JIS, DIN, BS lan ANSI, utawa gambar sing diwenehake dening para pelanggan.

Bahan: wesi, baja karbon, wesi baja, tembaga, stainless steel, plastik, wesi suhu dhuwur, alloy tembaga, alloy-base, alloy kekuatan dhuwur, tahan karat, etc.

Proses: judhul kadhemen, tusukan, ngowahi, panggilingan, kawat nglereni, pemotong laser, mecah, Penebat, Kimpalan, Riveting, lsp.

Perawatan / Rampung: Sikat 、 Anodizing Pl Plink Zinc, Plated Nickel, Snated Plated

Syarat: Ora Burr 、 goresan ents Dents 、 Pits

Aplikasi: Piranti Elektronik 、 Piranti Komunikasi 、 Piranti Medis 、 Otomatis

Pitakon Saiki!
DESCRIPTION

aplikasi:

babagan konstruksi, mobil, kapal, pesawat, mesin, peralatan listrik, perabotan, lsp.


fitur:

jinis fastener dumadi saka sirah lan rod pucuk


Ketik:

Rivet jenis R, rivet penggemar, rivet inti (rivet inti), rivets wit, kepala bunder, kepala rata,

Rivet semi-kothong, rivet solid, rivets sirah kontra, rivet inti, rivet kothong,

iki biasane digunakake Digunakake kanggo nyambungake bagean riveted kanthi deformasi dhewe.

Umume kurang saka 8 mm digunakake kanggo riveting kadhemen, lan sing luwih gedhe tinimbang ukuran iki digunakake

riveting panas. Nanging ana pengecualian. Contone, nameplate ing sawetara kunci

kanthi gangguan saka rivet lan bolongan awak kunci.


Material aluminum alloy,baja karbon, wesi baja, tembaga, baja stainless, lsp.
SizeDisesuaikan miturut gambar.
layananOEM, disain, disesuaikan
Toleransi +/- 0.01mm kanggo +/- 0.002mm
perawatan lumahingPassivation
* Poles
* Anodizing
* Sand blasting
* Electroplating (werna, biru, putih, seng ireng, Ni, Cr, timah, tembaga, perak)
* Pelapisan oksida ireng
* Panas-mbuwang
* Hot-dip galvanizing
* Wesi lenga pencegahan
CertificateISO9001: 2008, ISO14001: 2004 , ROHS
aplikasiOtomatis Otomatis iances Piranti Elektronik 、 Piranti Komunikasi 、 Piranti Medis
Kontrol kualitasStandar ISO, 100% Kontrol kabeh liwat produksi
Sawise-sales ServiceKita bakal tindakake munggah saben customer lan ngatasi kabeh masalah wareg sawise dodolan
PembayaranTT; 30% mbayar kanggo deposit dening T / T sadurunge produksi produksi, imbangan sing kudu dibayar sadurunge kirim.



Advantage

1) Nawakake video lan foto kanthi rincian kanthi bebas sajrone produksi.

2) Ngasilake miturut akurasi gambar, pangukuran Déwan

ndeteksi fungsi lan kontrol kualitas sing ketat kanggo njamin 0 tingkat bali

3) 99% pesenan bisa njamin wektu pangiriman

4) Bahan sing digunakake kanggo optimal

5) layanan online 24 jam

6) Rega pabrik kompetitif kanthi kualitas lan layanan sing padha

7) Cara kemasan sing paling cocog kanggo macem-macem produk.




PANALITEN
Contact Us
PRODUK KELULUSAN
Carane kita bisa mbantu?

Apa sampeyan kepengin nemokake solusi pengikat? Hubungi kita, kanggo sinau kepiye CHE ndhukung sampeyan.

KONTAK US