Kabeh Kategori

batang

Balut kanthi Precision Ball 4000mm kanthi rong kacang sing digunakake ing mesin cnc


• Item: printer 3D 2510 nut bola skru


• Material: Baja 、 Kuningan inum Aluminium 、 Baja Karat


• Proses: Mesin CNC lan Milling


• Syarat: Ora Burr 、 goresan ents Dents 、 Pits


• Aplikasi: Piranti Elektronik 、 Otomatis Otomatis


• kemasan: akeh + karton + palet, kothak cilik + karton + kothak


Pitakon Saiki!
DESCRIPTION

[Tech Tech. minangka Dasar ing antarane jinis standar ing industri]

Jual solusi sistem total ing komponen mesin wis suwe dadi tugas nomer siji kita.

We are pabrik pabrik adol langsung, welcome sambutan babagan kabeh biaya lan rega.

Kita bisa menehi rega saingan paling apik.

Kita ngurmati nilai-nilai klien lan kita nindakake layanan sampeyan.


[Kauntungan]

◆ High Precision

◆ Beban abot

Efficiency efisiensi lan reversibilitas sing dhuwur


Bola Screw sing nggayuh gangguan, turunane torsi cilik lan gratis pangopènan jangka panjang

operasi kanthi nggunakake kandhang bal.


jeneng Productwerni meneng
AkurasiKelas C7, C5, C3
Proses ManufacturingUtas Gulung
Length100-6000mm (Custmized)
strukturBal ngawut-awut + nut + wesi baja
KoleksiBroching, Laser Machining, Linear
Industri sing ditujuMesin CNC Kacepetan Dhuwur , XYZ Axes Mesin Mesin Nglereni berat , Mesin Ukiran , Mesin Printer 3D , Peralatan industri Instr Instrumen tliti
Bangga utamaSFU-1204,SFU-1604,SFU-1605,SFU-2005,SFU-2510,SFU-3205,etc.
Galur linear, batang lurus, blok slide, dhukungan bantalan
Pandhuan linear, skru bola, pandhuan silinder, tahapan lurus
Gabung, ujung rod, motor stepper lan sapiturute



PANALITEN
Contact Us
PRODUK KELULUSAN
Carane kita bisa mbantu?

Apa sampeyan kepengin nemokake solusi pengikat? Hubungi kita, kanggo sinau kepiye CHE ndhukung sampeyan.

KONTAK US