Kabeh Kategori

batang

Screw Trapezoidal Thread Shaft Lead lan menehi nut bal baja

• Item: printer 3D 2510 nut bola skru


• Material: Baja 、 Kuningan inum Aluminium 、 Baja Karat


• Proses: Mesin CNC lan Milling


• Syarat: Ora Burr 、 goresan ents Dents 、 Pits


• Aplikasi: Piranti Elektronik 、 Otomatis Otomatis


• kemasan: akeh + karton + palet, kothak cilik + karton + kothak


Pitakon Saiki!
DESCRIPTION

[Tech Tech. minangka Dasar ing antarane jinis standar ing industri]

Jual solusi sistem total ing komponen mesin wis suwe dadi tugas nomer siji kita.

We are pabrik pabrik adol langsung, welcome sambutan babagan kabeh biaya lan rega.

Kita bisa menehi rega saingan paling apik.

Kita ngurmati nilai-nilai klien lan kita nindakake layanan sampeyan.


[Kauntungan]

◆ High Precision

◆ Beban abot

Efficiency efisiensi lan reversibilitas sing dhuwur


Bola Screw sing nggayuh gangguan, turunane torsi cilik lan gratis pangopènan jangka panjang

operasi kanthi nggunakake kandhang bal.


jeneng ProductLead screw
AkurasiKelas C7, C5, C3
Proses ManufacturingUtas Gulung
Length10-6000mm (Custmized)
strukturBal ngawut-awut + nut + wesi baja
KoleksiCNC Machine Ball Lead Screw
Industri sing ditujuMachinery
Bangga utamaT5 T6 T8 T10 T12 stainless steel Trapezoidal screw lead screw,etc
Galur linear, batang lurus, blok slide, dhukungan bantalan
Pandhuan linear, skru bola, pandhuan silinder, tahapan lurus
Gabung, ujung rod, motor stepper lan sapiturute



PANALITEN
Contact Us
PRODUK KELULUSAN
Carane kita bisa mbantu?

Apa sampeyan kepengin nemokake solusi pengikat? Hubungi kita, kanggo sinau kepiye CHE ndhukung sampeyan.

KONTAK US