Kabeh Kategori

stamping peralatan medis

bagean logam tembaga Lembar

Jeneng produk: bagean logam sheet

Ukuran: Minangka gambar utawa conto sampeyan.

Bahan sing kasedhiya: Stainless Steel, Karbon baja / SS304 / SS31, alloy baja, lsp.

Perawatan lumahing: Anodizing, Zinc / Nikel dilapisi

Keuntungan: layanan OEM / ODM / khusus sing diwenehake

Kontrol berkualitas: standar SO, 100% Pemriksaan sakabehe liwat produksi

Sertifikat: ISO9001: 2008, ISO14001: 2004

Layanan sawise sales: Kita bakal ngiringan saben pelanggan lan ngrampungake kabeh masalah sing sampeyan puas sawise dodolan

Pembayaran; TT; 30% mbayar kanggo deposit dening T / T sadurunge produksi produksi, imbangan sing kudu dibayar sadurunge kirim.

Pitakon Saiki!
DESCRIPTION

Keuntungan Stamping

Wiwit pangolahan pers asring ditindakake ing suhu ruangan, uga diarani stamping kadhemen. Stamping

mbentuk salah sawijining metode proses tekanan logam. Iku teknologi rekayasa teknologi sing dadi bahan

adhedhasar teori deformasi plastik plastik. Bahan-bahan mentah kanggo pangolahan stamping umume

sheet utawa strip, saengga uga diarani stamping metal sheet.


(1) akurasi dimensi bagean stamping dijamin kanthi cetakan, lan nduweni karakteristik sing padha,

saengga kwalitase stabil lan interpabilitas apik.

(2) Amarga diproses kanthi cetakan, bisa entuk bagean sing lancip utawa entheng, nduweni kaku sing apik, dhuwur

kualitas permukaan, lan rumit, sing mokal utawa angel diolah kanthi cara liya

cara.

(3) Pangolahan stok umume ora mbutuhake pemanasan kosong, lan uga ora nyuda potongan

logam kaya nglereni, dadi ora mung ngirit energi, nanging uga nyimpen logam.

(4) Kanggo pers biasa, puluhan potongan saben menit bisa diprodhuksi, lan mesin kacepetan kanthi dhuwur bisa ngasilake

atusan ewu potongan saben menit. Dadi, cara pangolahan sing efisien banget.


aplikasi

Stamping ora diwatesi kanggo Produk Elektronik & Komunikasi lan aplikasi hardware ing omah. Salajengipun

Ana uga sawetara macem-macem aplikasi penting ing ngendi pangapura panas bisa nampilake kekuwatane:

(1) Industri penerbangan

(2) Industri militer

(3) Industri mesin

(4) Industri mesin pertanian

(5) Industri Railway,

(6) Industri kirim lan telekomunikasi

(7) Industri transportasi,

(8) Industri kimia

(9) Industri peralatan medis

(10) Industri omah


Jeneng Productbagean logam sheet
SizeMinangka gambar sampeyan.
Material sing kasedhiyaBaja Karat, Baja Karbon / SS304 / SS31, wesi baja, lsp.
perawatan lumahingAnodizing, Zink / Nikel dilapisi
grade4.8 / 6.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9
CertificateISO9001: 2008, ISO14001: 2004 , ROHS
Kontrol kualitasStandar ISO, 100% Kontrol kabeh liwat produksi
QCngusap benang, panelpon
Kontrol kualitasStandar ISO, 100% Kontrol kabeh liwat produksi
digunakakekendaraan hidrolik, mobil, mesin pertanian
Sawise-sales ServiceKita bakal tindakake munggah saben customer lan ngatasi kabeh masalah wareg sawise dodolan
PembayaranTT; 30% mbayar kanggo deposit dening T / T sadurunge produksi produksi, imbangan sing kudu dibayar sadurunge kirim.

Advantage

1) Nawakake video lan foto kanthi rincian kanthi bebas sajrone produksi.

2) Ngasilake miturut akurasi gambar, pangukuran Déwan kanggo ndeteksi fungsi lan

kontrol kualitas sing kenceng kanggo njamin 0 tingkat bali

3) 99% pesenan bisa njamin wektu pangiriman

4) Bahan sing digunakake kanggo optimal

5) layanan online 24 jam

6) Rega pabrik kompetitif kanthi kualitas lan layanan sing padha

7) Cara kemasan sing paling cocog kanggo macem-macem produk.


Produk Produk Liyane


PANALITEN
Contact Us
PRODUK KELULUSAN
Carane kita bisa mbantu?

Apa sampeyan kepengin nemokake solusi pengikat? Hubungi kita, kanggo sinau kepiye CHE ndhukung sampeyan.

KONTAK US