Kabeh Kategori

Nguripake kanggo bagean otomatis

Metric Fitting Line Adapter Pipa Saluran Dering

Nomer Model: AN816-M

Technics: Billet, Mesin CNC

Sambungan: Lanang, Lanang lanang kanggo konektor metrik

Wangun: nyuda utawa ngembang

Kepala Kode: Heksagon

Werna: Ireng / Biru utawa disesuaikan

Aplikasi: Garis bahan bakar minyak otomotif

Ukuran AN: 6AN, 8AN, 10AN, 12AN

Ukuran metrik: M6 nganti M24

Pangobatan lumahing: Anodized Aluminium

Utas: Metrik menyang JIC AN

Jeneng produk: Aluminium 6061-T6 Aluminium AN kanggo adaptor pipa Metrik

Kepakaran: Entheng, tliti dhuwur lan tahan tekanan dhuwur


Pitakon Saiki!
DESCRIPTION

Feature

1. Kanggo nggunakake pelumas, bahan bakar, LP lan gas alam, kulkas, piranti lan

sistem hidrolik ing sambungan garis pipa tekanan rendah lan medium.

2. Dirancang kanggo nggunakake pipa tembaga, tembaga lan wesi.

3. Machined.


Panggil modelAN816-M
TeknologiBillet, Mesin CNC
sambunganLoro, Male AN kanggo konektor metrik
Wangunnyuda utawa ngembang
Kepala KantorHeksagon
WernaIreng / Biru utawa disesuaikan
aplikasiGaris bahan bakar minyak otomotif
Ukuran AN6AN, 8AN, 10AN, 12AN
Ukuran MetrikM6 kanggo M24
perawatan lumahingAnodized Aluminium
UtasMetrik menyang JIC AN
jeneng ProductAluminium 6061-T6 Aluminium AN kanggo adaptor pipo Metrik
KhususEntuk, tliti dhuwur lan tahan tekanan dhuwur


proses


Advantage

1) Nawakake video lan foto kanthi rincian kanthi bebas sajrone produksi.

2) Ngasilake miturut akurasi gambar, pangukuran Déwan kanggo ndeteksi fungsi lan

kontrol kualitas sing kenceng kanggo njamin 0 tingkat bali

3) 99% pesenan bisa njamin wektu pangiriman

4) Bahan sing digunakake kanggo optimal

5) layanan online 24 jam

6) Rega pabrik kompetitif kanthi kualitas lan layanan sing padha

7) Cara kemasan sing paling cocog kanggo macem-macem produk.


Related Produk



PANALITEN
Contact Us
PRODUK KELULUSAN
Carane kita bisa mbantu?

Apa sampeyan kepengin nemokake solusi pengikat? Hubungi kita, kanggo sinau kepiye CHE ndhukung sampeyan.

KONTAK US