Kabeh Kategori

Nguripake kanggo bagean otomatis

Baja Plings Zinc-plated Zinc

• Material: Baja 、 Kuningan inum Aluminium 、 Baja Karat

• Perawatan / Rampung / Permukaan: Brush 、 Anodizing, Plink Zinc, Plated Nickel, Plated Pl

• Proses: Mesin CNC 、 Nguripake, Milling For Hot Forging ging Cold Forging

• Syarat: Ora Burr 、 goresan ents Dents 、 Pits

• Aplikasi: Piranti Elektronik 、 Piranti Komunikasi MedicalDevices Parts Auto Parts

• Tembung pambayaran: Deposit kaping pindho 30%, Balance 70% Sadurunge dikirim

• kemasan: akeh + karton + palet, kothak cilik + karton + kothak


Pitakon Saiki!
DESCRIPTION

• Kauntungan Utama Utama:

1) Nawakake video lan foto kanthi rincian kanthi bebas sajrone produksi.

2) Ngasilake miturut akurasi gambar, pangukuran Déwan kanggo ndeteksi fungsi lan

kontrol kualitas sing kenceng kanggo njamin 0 tingkat bali

3) 99% pesenan bisa njamin wektu pangiriman

4) Bahan sing digunakake kanggo optimal

5) layanan online 24 jam

6) Rega pabrik kompetitif kanthi kualitas lan layanan sing padha

7) Cara kemasan sing paling cocog kanggo macem-macem produk.


SizeUkuran khusus
Precision+/- 0.005mm ~ +/- 0.02mm
aplikasiAlat ganti otomatis sing digunakake
CertificationISO9001:2008,ISO14001:2004,IATF16949,ROHS
Kapabilitas MaterialAluminium, Kuningan, Tembaga, Tembaga, Logam Hardened, Metals larang, Stainless Steel, Alloys Baja
KoleksiBroaching, Pengeboran, Mesin Etching / Kimia, Mesin Laser, Milling, Layanan Mesin Liyane, Prototyping Rapid, Nguripake, Kawat EDM
Struktur cetakandadi

proses






PANALITEN
Contact Us
PRODUK KELULUSAN
Carane kita bisa mbantu?

Apa sampeyan kepengin nemokake solusi pengikat? Hubungi kita, kanggo sinau kepiye CHE ndhukung sampeyan.

KONTAK US