Kabeh Kategori

Nguripake alat listrik

cnc presisi lanang wadon tliti kanggo peralatan listrik

Item: cnc precision male female screw for electrical appliances

Size: M0.8-M12 or 0#-1/2" and we also produce according to customer's requirement

Standar pabrik: ISO, GB, JIS, DIN, BS lan ANSI, utawa gambar sing diwenehake dening para pelanggan.

Bahan: wesi, baja karbon, wesi baja, tembaga, stainless steel, plastik, wesi suhu dhuwur, alloy tembaga, alloy-base, alloy kekuatan dhuwur, tahan karat, etc.

Proses: judhul kadhemen, tusukan, ngowahi, panggilingan, kawat nglereni, pemotong laser, mecah, Penebat, Kimpalan, Riveting, lsp.

Perawatan / Rampung: Sikat 、 Anodizing Pl Plink Zinc, Plated Nickel, Snated Plated

Syarat: Ora Burr 、 goresan ents Dents 、 Pits

Aplikasi: Piranti Elektronik 、 Piranti Komunikasi 、 Piranti Medis 、 Otomatis


Pitakon Saiki!
DESCRIPTION


MaterialBrass,carbon steel, alloy steel, copper, stainless steel,etc.
SizeM0.8-M12 or 0#-1/2" and we also produce according to customer's requirement
layananOEM, disain, disesuaikan
perawatan lumahingPassivation
* Poles
* Anodizing
* Sand blasting
* Electroplating (werna, biru, putih, seng ireng, Ni, Cr, timah, tembaga, perak)
* Pelapisan oksida ireng
* Panas-mbuwang
* Hot-dip galvanizing
* Wesi lenga pencegahan
CertificateISO9001, IATF16949, ROHS
MOQLow MOQ
wektu kirimanWektu kerja 10-20 sawise simpenan utawa pembayaran ditampa
aplikasiOtomatis Otomatis iances Piranti Elektronik 、 Piranti Komunikasi 、 Piranti Medis
Kontrol kualitasStandar ISO, 100% Kontrol kabeh liwat produksi
Sawise-sales ServiceKita bakal tindakake munggah saben customer lan ngatasi kabeh masalah wareg sawise dodolan
Shipping PortShenzhen
PembayaranTT; 30% mbayar kanggo deposit dening T / T sadurunge produksi produksi, imbangan sing kudu dibayar sadurunge kirim.


Advantage

1) Nawakake video lan foto kanthi rincian kanthi bebas sajrone produksi.

2) Ngasilake miturut akurasi gambar, pangukuran Déwan kanggo ndeteksi fungsi lan

kontrol kualitas sing kenceng kanggo njamin 0 tingkat bali

3) 99% pesenan bisa njamin wektu pangiriman

4) Bahan sing digunakake kanggo optimal

5) layanan online 24 jam

6) Rega pabrik kompetitif kanthi kualitas lan layanan sing padha

7) Cara kemasan sing paling cocog kanggo macem-macem produk.




PANALITEN
Contact Us
PRODUK KELULUSAN
Carane kita bisa mbantu?

Apa sampeyan kepengin nemokake solusi pengikat? Hubungi kita, kanggo sinau kepiye CHE ndhukung sampeyan.

KONTAK US