Kabeh Kategori

Nguripake alat listrik

Zinc plated hexagon head washer self drilling screw philips slot green grounding screws

Product named:philips slot green grounding screw

Ukuran: Ukuran sing disesuaikan

Certification:ISO9001,IATF16949,SGS,ROHS,CE

Kemampuan Bahan: Aluminium, Kuningan, Tembaga, Tembaga, Logam Diperentas, Logam Murni, Stainless Steel, Steel Paduan

Struktur cetakan: terus

Jinis: Broaching, Pengeboran, Etching / Machining Chemical, Laser Machining, Milling, Machining Services, Rapid Prototyping, Turning, Wire EDM

aplikasi:peralatan medis , Perkakas listrik ,komunikasi,auto parts


Pitakon Saiki!
DESCRIPTION

Philips slot green grounding screw

MAX cnc machining OD ing 300X300mm

Swara 30 set cnc lathe bisa cocog karo pesenan sing regane.

Atos permukaan: Ra≤0.1μm

Precision: +/- 0.005mm ~ +/- 0.02mm

Format nggambar: PDF, JPEG, AI, PSD

Kontrol minimal toleransi ing +/- 0.01mm.

Proses: Mesin cnc khusus, Proses liyane kalebu setem panas, ngapura


Jeneng produkphilips slot green grounding screw
SizeUkuran khusus
Precision+/- 0.005mm ~ +/- 0.02mm
aplikasiAlat ganti otomatis sing digunakake
CertificationISO9001,IATF16949,ROHS,CE
Kapabilitas MaterialAluminium, Kuningan, Tembaga, Tembaga, Logam Hardened, Metals larang, Stainless Steel, Alloys Baja
KoleksiBroaching, Pengeboran, Mesin Etching / Kimia, Mesin Laser, Milling, Layanan Mesin Liyane, Prototyping Rapid, Nguripake, Kawat EDM
Struktur cetakandadi


Advantage

1) Nawakake video lan foto kanthi rincian kanthi bebas sajrone produksi.

2) Ngasilake miturut akurasi gambar, pangukuran Déwan kanggo ndeteksi fungsi lan

kontrol kualitas sing kenceng kanggo njamin 0 tingkat bali

3) 99% pesenan bisa njamin wektu pangiriman

4) Bahan sing digunakake kanggo optimal

5) layanan online 24 jam

6) Rega pabrik kompetitif kanthi kualitas lan layanan sing padha

7) Cara kemasan sing paling cocog kanggo macem-macem produk.


PANALITEN
Contact Us
PRODUK KELULUSAN
Carane kita bisa mbantu?

Apa sampeyan kepengin nemokake solusi pengikat? Hubungi kita, kanggo sinau kepiye CHE ndhukung sampeyan.

KONTAK US