Kabeh Kategori

Nguripake peralatan medis

lengen bushing baja disesuaikan

Jeneng Item: Lengan bushing baja sing disesuaikan
Ukuran: diameter 15mm, diameter bathi 6.25mm * dhuwur 12mm.Menurut kebutuhan pelanggan (gambar)
Bahan: aluminium, Nylon, karet, PTFE, Etc.

Jinis mesin: Nglereni laser, Milling CNC, Nguripake, Milling, Pengeboran, benang,stamping, punching etc.
Sabar: F8 / G8
Teknik Pangolahan: CNC machining, cetakan & penyemprotan,etc.
Layanan OEM / ODM: Layanan OEM / ODM Profesional kasedhiya
Pangiriman: Ing wektu 10-25 dina sawise tatanan sing dirampungake


Pitakon Saiki!
DESCRIPTION



SizeMiturut syarat pelanggan (gambar)
perawatan lumahingAnodizing, Passivation, Lapisan oksida Ireng, galvanis panas-panas, dll
CertificateISO9001: 2008, ISO14001: 2004 , ROHS
Kontrol kualitasStandar ISO, 100% Kontrol kabeh liwat produksi
QCngusap benang, panelpon
digunakakekendaraan hidrolik, mobil, mesin pertanian

proses

Advantage

1) Nawakake video lan foto kanthi rincian kanthi bebas sajrone produksi.

2) Ngasilake miturut akurasi gambar, pangukuran Déwan kanggo ndeteksi fungsi lan

kontrol kualitas sing kenceng kanggo njamin 0 tingkat bali

3) 99% pesenan bisa njamin wektu pangiriman

4) Bahan sing digunakake kanggo optimal

5) layanan online 24 jam

6) Rega pabrik kompetitif kanthi kualitas lan layanan sing padha

7) Cara kemasan sing paling cocog kanggo macem-macem produk.


Related Produk



PANALITEN
Contact Us
PRODUK KELULUSAN
Carane kita bisa mbantu?

Apa sampeyan kepengin nemokake solusi pengikat? Hubungi kita, kanggo sinau kepiye CHE ndhukung sampeyan.

KONTAK US