сите категории

Експертиза: Автомобилство

Автомобилски решенија

Ние развиваме и произведуваме инженерирани автомобилски сврзувачки елементи, компоненти и склопови користени во најразлични апликации. Нашите производи на пазарот може да се најдат низ внатрешноста на возилото, надворешноста, шасијата и подземјето.


Како можеме да ви помогнеме?

Дали сакате да најдете решенија за прицврстување? Контактирајте нè, ​​за да дознаете како CHE ве поддржува.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ