сите категории

Ладен фалсификат за електрични уреди

Во боја завртки завртки за цинк M6X12 за електрични делови

Ние сме специјализирани за производство на завртки со радиусни краеви, намален дијаметар на главата и одвлечена карактеристика на конецот за антивибрации.


Материјалите вклучуваат месинг, челик

Метрички големини од М2 до М6

Imperial & B.A threads available

Завршувањето вклучува цинк (тривалентен), калај, никел, електро месинг

Завртките може да се испорачаат собрани во терминали

Оптичко сортирање е достапно

Долги години ги снабдуваме некои од водечките светски производители на електрични додатоци и придружни производи, без делови за дефекти произведени дома.


Можеме да снабдуваме завртки лабави или однапред склопени во терминали и заклучени во позиција користејќи ја одликата за отклонета нишка што Трансформерите ја развиваа и усовршуваа во текот на многу години.


Анкета сега!
ОПИС

материјалне'рѓосувачки челик, јаглероден челик, легура на челик, бакар, не'рѓосувачки челик, итн.
големинаM2-M6, Прилагодено според вашиот цртеж.
Завршувавклучуваат цинк (тривалентен), калај, никел, електро месинг
СертификатISO9001, IATF16949 , ROHS
апликацијаАвто делови 、 Електрични апарати 、 Комуникациски уреди 、 Медицински помагала
Контрола на квалитетотISO стандард, 100% Инспекција на целосен опсег преку производство
По продажбата на услугиНие ќе го следат секој клиент и да ги реши сите ваши проблеми задоволни по продажбата

Предност

Ние сме специјализирани за производство на завртки со радиусни краеви, намален дијаметар на главата и одвлечена карактеристика на конецот за антивибрации.


Материјалите вклучуваат месинг, челик

Метрички големини од М2 до М6

Imperial & B.A threads available

Завршувањето вклучува цинк (тривалентен), калај, никел, електро месинг

Завртките може да се испорачаат собрани во терминали

Оптичко сортирање е достапно

Долги години ги снабдуваме некои од водечките светски производители на електрични додатоци и придружни производи, без делови за дефекти произведени дома.


Можеме да снабдуваме завртки лабави или однапред склопени во терминали и заклучени во позиција користејќи ја одликата за отклонета нишка што Трансформаторите ја развиваа и усовршуваа во текот на многу години.

слика


Испраќам барање
Контактирајте не
ОДНОСЕН ПРОИЗВОД
Како можеме да ви помогнеме?

Дали сакате да најдете решенија за прицврстување? Контактирајте нè, ​​за да дознаете како CHE ве поддржува.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ