сите категории

Медицински термометар и пулсот на прстите

Термометар на челото, не-контакт инфрацрвен термометар на челото Дигитален инфрацрвен термометар со ЛЦД-дисплеј за деца и деца за возрасни

Детали за производот

Професионален и хуманизиран дизајн: Лесен за употреба со LCD дисплејот, можете да ги добиете мерењата во рок од 1s.

Брзо и лесно читање на температурата: Преземањето на температурата на ушите со овој термометар на ушите е исто толку едноставно како што се покажува, и со притискање на копче и се прикажани отчитувања во Целзиус или Фаренхајт

Точно мерење: Нашиот термометар за уво е клинички тестиран и се покажа дека е брз и апсолутно сигурен гаџет за употреба. Тој е идеален за читање на челото и ушите и има многу мала граница на грешки (0.1 ° F за режимот на каросеријата и 1.0 ° F за амбиенталниот режим. Тој е всушност поточен од стандардните термометри на жива

Бесконтактна инфрацрвена технологија за мерење без контакт со кожа, за хигиенско и безбедно мерење на треска.

Мерење на температурата на објектот: мерење на температурата на површината на објектите, температурата на водата за бања за бебиња и др

Анкета сега!
ОПИС


Детали за производот

Професионален и хуманизиран дизајн: Лесен за употреба со LCD дисплејот, можете да ги добиете мерењата во рок од 1s.

Брзо и лесно читање на температурата: Преземањето на температурата на ушите со овој термометар на ушите е исто толку едноставно како што се покажува, и со притискање на копче и се прикажани отчитувања во Целзиус или Фаренхајт

Точно мерење: Нашиот термометар за уво е клинички тестиран и се покажа дека е брз и апсолутно сигурен гаџет за употреба. Тој е идеален за читање на челото и ушите и има многу мала граница на грешки (0.1 ° F за режимот на каросеријата и 1.0 ° F за амбиенталниот режим. Тој е всушност поточен од стандардните термометри на жива

Бесконтактна инфрацрвена технологија за мерење без контакт со кожа, за хигиенско и безбедно мерење на треска.

Мерење на температурата на објектот: мерење на температурата на површината на објектите, температурата на водата за бања за бебиња и др


Технички параметри

Опсег на мерење на температурата 32.0 C ~ 42.0 C („Lo“ се прикажува под 32.0 C; „HI“ се прикажува над 42.0 C)
Максимална дозволена грешка 32.0 C ~ 34.9 C: 0.3 C
35.0 C ~ 42.0 C
: 0.2 C
Максимална дозволена клиничка повторливост Максималната дозволена повторливост не треба да надминува опсегот од 0.3 Ц
резолуцијата 0.1 C
Напојување DC3.0V (батерии 2AAA)
Физичка димензија 155mmX103.8mmX42mm
Автоматско исклучување > 2 минути
Работна околина 10.0 C ~ 40.0 C (50.0 F ~ 104.0 F)
RH <85%
Услови за складирање на транспортот -20.0 C ~ 55.0 C (-5.0 F ~ 131.0 F)
RH <93%
Мемориска функција 10 пати неодамнешни мерења
Задно светло Два вида светлосна боја

Испраќам барање
Контакт
ОДНОСЕН ПРОИЗВОД
Како можеме да ви помогнеме?

Дали сакате да најдете решенија за прицврстување? Контактирајте нè, ​​за да дознаете како CHE ве поддржува.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ