сите категории

Експертиза: Индустриски

индустриски решенија

Нашите алатки и знаење за процеси, заедно со нашите уникатни производствени способности, се вреднуваат во различни индустриски апликации на пазарот. Без разлика дали се набавуваат преку дистрибутер или се испраќаат директно до OEM, нашите инженерски сврзувачки елементи и ладни формирани компоненти се користат во најразлични индустриски


Како можеме да ви помогнеме?

Дали сакате да најдете решенија за прицврстување? Контактирајте нè, ​​за да дознаете како CHE ве поддржува.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ