сите категории

нашите вредности

Нашето семејство е наши посветени вработени.

Нашите основни вредности се изразени на CHE Way и секој ден се мериме против неговите принципи. Ова, пак, е она што нè мотивира да работиме заедно како тим за да обезбедиме конзистентна, одговорна услуга и производи со висок квалитет на нашите клиенти.
CHE начин

Мисија

Без разлика дали станува збор за мал чекор или голем чекор, треба да користиме капитал и интелектуален капитал за да промовираме индустриски напредок и надградување во областа на сегментацијата на индустриските производи.

Визии

Станете одлична компанија за индустриска групација во областа на поделбата на индустриски производи.

Вредности

Праведност, размислување, наука, трансцеденција, споделување, услуга.

Како можеме да ви помогнеме?

Дали сакате да најдете решенија за прицврстување? Контактирајте нè, ​​за да дознаете како CHE ве поддржува.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ