сите категории

Експертиза: прецизни компоненти

Решенија на прецизни компоненти

Нашиот тим на високо обучени инженери изгради големо искуство во производство на широк спектар на свртени делови, од стандардни компоненти и производство на мали свртени делови, до високо сложени делови каде што е потребна апсолутна точност.


Како можеме да ви помогнеме?

Дали сакате да најдете решенија за прицврстување? Контактирајте нè, ​​за да дознаете како CHE ве поддржува.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ