сите категории

Свртување на делови за автомобили

Адаптер за црево за гориво

Број на модел: AN816-M

Техника: Билет, ЦПУ машина

Врска: Машки, машки AN до метрички конектор

Облик: намалување или проширување

Код на глава: шестоаголник

Боја: Црна / сина или прилагодена

Примена: Автомобилска линија за гориво на нафта

Големина: 6АН, 8АН, 10АН, 12АН

Метричка големина: М6 до М24

Површинска обработка: Алуминиум алоксиран

Тема: Метрика до ICИК АН

Име на производот: Алуминиум 6061-T6 Алуминиум АН до метрички адаптери на цевки

Специјалност: Лесна, висока прецизност и отпорен на висок притисок


Анкета сега!
ОПИС

функција

1. За употреба со маснотии, горива, ЛП и природен гас, ладење, инструменти и

хидраулични системи во врски на цевки со низок и среден притисок.

2. Наменета за употреба со месинг, бакар и железна цевка.

3. Машинирани.


Број на модел АН816-М
Техника Билет, ЦПУ машина
врска Машки, машки AN до метрички конектор
Облик намалување или проширување
Главен код Шестоаголна
Боја Црно / сино или прилагодено
апликација Автомобилска линија за гориво на нафта
Големина 6АН, 8АН, 10АН, 12АН
Метрична големина M6 до M24
површинска обработка Алуминиум алоксиран
Тема Метрички до ICИК АН
Име на производот Алуминиум 6061-T6 Алуминиум АН до метрички адаптери за цевки
Специјалност Лесна, висока прецизност и отпорен на висок притисок


Процесот на


Предност

1) Нуди видео и фотографии со детали слободно за време на производството.

2) Производство според точноста на цртежите, мерење на склопување за откривање на функцијата и

строга контрола на квалитетот за да се обезбеди 0 стапка на враќање

Може да се обезбеди нарачки од 3) 99%

4) Материјалите што ги користиме се оптимални

5) 24 часа онлајн услуга

6) Конкурентна фабричка цена со ист квалитет и услуга

7) Најсоодветен метод на пакување на различни производи.


Поврзани производиИспраќам барање
Контакт
ОДНОСЕН ПРОИЗВОД
Како можеме да ви помогнеме?

Дали сакате да најдете решенија за прицврстување? Контактирајте нè, ​​за да дознаете како CHE ве поддржува.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ