Vaega faapitoa uma

tala

Tausaga Fou Tausaga (Saina: Xiaonian)

Taimi: 2020-01-18 Hits: 22

Tausaga Fou Tausaga (Saina: Xiaonian), masani i le vaiaso ao lumanaʻi le Tausaga Fou, e pau i le Ian 17 i lenei tausaga. E lauiloa foi o le Tausamiga o le Kitchen God, o le Atua e vaaia amio lelei o aiga taitasi.

O mea nei e ono e tatau ona e iloa e uiga i le Tausaga Fou Tausaga, o se isi faailoga o le amataga o le tautotogo.


1. Ofo atu taulaga i le Kitchen God

I se tasi o tu ma aga masani o le Tausaga Fou Tausaga, o le susunuina o se ata pepa o le Kitchen God, o le auina atu o le agaga o le atua i le Lagi e lipoti atu le amio a le aiga i le tausaga talu ai. O le Meaʻai Na talia lelei le Atua i le fale e ala i le tufaina o se ata fou o le ata o ia i tafatafa o le ogaumu. Mai lenei vaaiga, o le Kitchen The Atua o le a vaavaaia ma puipuia le aiga mo le isi tausaga.

O le tele o taulaga o ni mea suamalie o ituaiga eseese. E manatu o lenei o le a faamaufaailogaina le Komea le fofoga o le Atua ma faʻamalosi ia te ia e naʻo le tautala i mea lelei e uiga i le aiga pe a alu aʻe i le lagi e faia lana lipoti.

2. Faʻamamaina fale

I le va o Laba Festival, i le aso valu o le masina talu ai, ma le Little Year Year, i le aso luasefulu-tolu, o aiga uma i Saina e faia se fale maeʻa maeʻa, faamamaina le matutua i sauniuni mo le Tausaga Fou.

E tusa ai ma talitonuga a tagata Saina, i le masina mulimuli o le tausaga, o agaga ma atua e tatau ona filifili pe toe foi atu i le Lagi poo le nofo i le lalolagi. E talitonuina, ina ia mautinoa o le a faʻanofo e tagata ma atua ia taimi, e tatau ona faʻamamaina lelei uma o latou tagata ma o latou fale, i lalo ifo o taʻavale uma lava ma le kapeti.

3. Fuʻu le lole lole Guandong

O le lole lole Guandong, o se togafiti faʻamafanafana e faia mai i le millet sulu ma le saito ua totoina, o se meaai masani lea e 'aina e tagata Saina i le Tausamiga o le Kitchen God.

4. Tape pepa-tipi i faamalama

I totonu o le Tausaga Fou, o ulugalii matutua ma pepa na vavae ese mai le Fonotaga o le Fonotaga o le Tausaga Faaletupe ua uma ona fausiaina, ma teuteuga fou faamalama, Tausaga Fou, ma teuteuga matagofie o loo faapipii i luga.

5. Paʻu ma lauulu

E pei ona fai mai le tala tuai a Saina, pe o latou mauʻoa pe matitiva, e masani lava ona selesele tagata i luma o le Tausaga Foago. O le gaioiga o le taʻele ma le lauulu e masani lava ona faʻaaoga i le Little New Year.

6. Sauniuniga mo le Tausiga o le Taeao

E amata e tagata ona faʻaputuina ni aiaiga talafeagai mo le Tausiga o le Tausaga talu mai le Tausaga Fou Tausaga. O mea uma e manaʻomia e fai ai taulaga i augatuaa, faʻafeiloaʻi malo, ma fafagaina le aiga ile aso malolo umi e tatau ona faʻatau muamua.


Pele Pele! Ua oʻo mai le Tausaga Faʻafeagaiga Faʻaferetania. O le a matou maua se tafaoga mai Ianuari 19 e oo i le aso 1 o Fepuari, Afai ei ai sau mea e mafai ona e auina mai e E-mail.I le faʻamoemoe e mafai ona matou galulue faʻatasi atili i le isi tausaga.

Afai ei ai sau pisinisi e te le faatuai e faʻafesoʻotaʻi aʻu.

Imeli:[Imeli puipuia]

Chuanghe Group e sili ona ou alofa ia te oe ma lou aiga.


E mafai faapefea ona tatou fesoasoani ia te oe?

O e saili e saili ni fofo faʻapipiʻi? Faʻafesoʻotaʻi matou, ia iloa pe faʻafefea ona fesoasoani le KI.

FAAFESOOTAI MATOU