Të gjitha kategoritë

Ekspertiza: Automotive

Zgjidhje automobilistike

Ne zhvillojmë dhe prodhojmë fasteners automobilistikë, përbërës dhe asamble të inxhinieruara të përdorura në një shumëllojshmëri të aplikacioneve. Produktet tona të tregut mund të gjenden në të gjithë automjetin e brendshëm, të jashtëm, shasi dhe nënshtresë.


Si mund të ju ndihmojë?

A po kërkoni të gjeni një zgjidhje fiksimi? Kontaktoni me ne, për të mësuar se si CHE ju mbështet.

NA KONTAKTONI