Të gjitha kategoritë

Termometri mjekësor dhe pulsi i gishtit

Armë e temperaturës së termometrit infra të kuqe, termometër infra të kuqe pa ekran me shfaqje të dritës së dritës LED, armë elektronike për temperaturën e ballit për bebe dhe të rritur

Detajet e produktit

Dizajni Profesional dhe i Humanizuar: Lehtë për t’u përdorur me ekranin LCD, mund të merrni matjet brenda 1s.

Leximi i shpejtë dhe i lehtë i temperaturës: Marrja e temperaturës së veshit tuaj me këtë termometër të veshit është aq e thjeshtë sa të tregoni, dhe shtypja e një butoni dhe tregon leximet në Celsius ose Fahrenheit

Matja e saktë: Termometri ynë i veshit është testuar klinikisht dhe është gjetur të jetë një vegël e shpejtë dhe absolutisht e besueshme për t’u përdorur. Shtë ideal për leximin e ballit dhe veshit, dhe ka një diferencë shumë të vogël gabimi (0.1 ° F për mënyrën e trupit, dhe 1.0 ° F për mënyrën e ambientit. Në të vërtetë është më i saktë se termometrat standardë të merkurit

Teknologji e matjes infra të kuqe pa kontakt, pa kontakt me lëkurën, për matjen e etheve higjenike dhe të sigurt.

Matja e temperaturës së objektit: matja e temperaturës sipërfaqësore të objekteve, temperatura e ujit të banjës për fëmijë etj

Hetim Tani!
PËRSHKRIMI


Detajet e produktit

Dizajni Profesional dhe i Humanizuar: Lehtë për t’u përdorur me ekranin LCD, mund të merrni matjet brenda 1s.

Leximi i shpejtë dhe i lehtë i temperaturës: Marrja e temperaturës së veshit tuaj me këtë termometër të veshit është aq e thjeshtë sa të tregoni, dhe shtypja e një butoni dhe tregon leximet në Celsius ose Fahrenheit

Matja e saktë: Termometri ynë i veshit është testuar klinikisht dhe është gjetur të jetë një vegël e shpejtë dhe absolutisht e besueshme për t’u përdorur. Shtë ideal për leximin e ballit dhe veshit, dhe ka një diferencë shumë të vogël gabimi (0.1 ° F për mënyrën e trupit, dhe 1.0 ° F për mënyrën e ambientit. Në të vërtetë është më i saktë se termometrat standardë të merkurit

Teknologji e matjes infra të kuqe pa kontakt, pa kontakt me lëkurën, për matjen e etheve higjenike dhe të sigurt.

Matja e temperaturës së objektit: matja e temperaturës sipërfaqësore të objekteve, temperatura e ujit të banjës për fëmijë etj


Parametrat teknike

Gama e matjes së temperaturës 32.0 C ~ 42.0 C ("Lo" shfaqet nën 32.0 C; "HI" shfaqet mbi 42.0 C)
Gabimi maksimal i lejueshëm 32.0 C ~ 34.9 C: 0.3 C
35.0 C ~ 42.0 C
: 0.2 C
Përsëritshmëria maksimale e lejueshme klinike Përsëritshmëria maksimale e lejueshme nuk duhet të kalojë intervalin 0.3 C
zgjidhje 0.1 C
furnizimi me energji elektrike DC3.0V (bateri 2AAA)
Dimensioni fizik 155mmX103.8mmX42mm
Mbyllja automatike > 2 minuta
Mjedisi operativ 10.0 C ~ 40.0 C (50.0 F ~ 104.0 F)
RH <85%
Kushtet e ruajtjes së transportit -20.0 C ~ 55.0 C (-5.0 F ~ 131.0 F)
RH <93%
Funksioni i kujtesës 10 herë matje të fundit
Drita e pasme Dy lloj drite ngjyre

HETIM
Na kontaktoni
PRODUKTI I LIDHUR
Si mund të ju ndihmojë?

A po kërkoni të gjeni një zgjidhje fiksimi? Kontaktoni me ne, për të mësuar se si CHE ju mbështet.

NA KONTAKTONI