Të gjitha kategoritë

Termometri mjekësor dhe pulsi i gishtit

Pulsi Oksimetër i gishtave, Monitori i ngopjes së oksigjenit në gjak Pulsi Oksimeter dhe Monitor i rrahjeve të zemrës, i lehtë për t’u përdorur

Detajet e produktit

Humanized design, displaying data horizontally, easy to read data.

Compact and lightweight, easy to carry around and easy to use.

Quick measurement, know the measurement result in 8 seconds.

High-quality chip, accurate measurement. Font Color Random.

Hetim Tani!
PËRSHKRIMI

Detajet e produktit

Humanized design, displaying data horizontally, easy to read data.

Compact and lightweight, easy to carry around and easy to use.

Quick measurement, know the measurement result in 8 seconds.

High-quality chip, accurate measurement. Font Color Random.


specifikimet

Lloji i ekranit OLED
Gama e matjes për SP02 70% ~% 99
Gama e matjes për PR 30-235 BPM
Modaliteti i ekranit PR grafiku i shiritit
Bateri Dy bateri alkaline AAA 1.5V
zgjidhje ± 1% për SpO2 andy ± 1BPM për Shkallën e Pulsit
Saktësia e matjes SpO2:80% - 99%, ± 2%;70% - 79%, ± 3%;≤69%, pa përkufizim
PR
:30-99BPM, 2 BPM;100-235BPM ± 2%
Temperatura operacion 41-104 ° F ° F
Temperatura Storage -4 ° F-131 ° F Lagështia e Ambientit:≤80% në funksionim ≤93% në ruajtje
-Aktivizimi i energjisë automatike Oksimetri do të fiket automatikisht pas 8 sekondash kur fikësi të hiqet.
Konsumi i energjisë Më pak se 40mA

HETIM
Na kontaktoni
PRODUKTI I LIDHUR
Si mund të ju ndihmojë?

A po kërkoni të gjeni një zgjidhje fiksimi? Kontaktoni me ne, për të mësuar se si CHE ju mbështet.

NA KONTAKTONI