sadaya Kategori

Cold forge pikeun bagian otomatis

Grosir baja stainless steel Cina ngagetas nut m5 Hexagonal sirah buta rivet nut

Ukuran: M4, M6, M8, ngaropéa

Jenis sirah: héksagon, buleud, alun-alun, jsb.

Standar manufaktur: ISO, GB, JIS, DIN, BS sareng ANSI standar, atanapi gambar anu disayogikeun ku para nasabah.

Bahan: beusi, baja karbon, baja alloy, tambaga, stainless steel, plastik, alloy suhu luhur, alloy tambaga, alloy nikel, alloy kekuatan tinggi, alloy tahan korosi, jsb.

Proses: pos tiis, tusukan, péngkolan, panggilingan, kawat motong, motong laser, grinding, Insulasi, Welding, Riveting, jsb.

Perawatan / Pagawean: Ngusir 、 Anodizing 、 Séng Plated 、 Nikel Plated 、 Sn Plated

Syarat: Teu Burrs 、 goresan 、 Dén 、 Pits

Aplikasi: Pakakas Listrik 、 Alat Komunikasi 、 Alat Médis 、 Alat Otomatis

Pertanyaan Ayeuna!
gambaran

aplikasi

Wangunan padumukan komérsial, stasion metro, stasiun karéta api, bandara, rupa-rupa

torowongan angkot, supermarkét, tutuwuhan listrik termal, terminal, depot minyak,

gudang ageung sareng perusahaan industri jeung pertambangan, jsb.

Tipe produk

Kacangan dianggo utamina pikeun ngagantelkeun ka screws atanapi bolts pikeun gancang. Urang nawiskeun rupa-rupa

kacangan dina spésifikasi standar sareng ngaropéa, kalebet kacang kacur, héx kacangan,

kacang konci, kacangan flange, K kacangan, kacang buta, ngasongkeun kacangan, kacang trapezoid, kacangan slotted,

jangjang jangjang, kacang panon, kacang roda, kacang buncis sareng kacang rivet.

material baja karbon, baja alloy, tambaga, stainless steel, jsb.
ukuran Ngaropéa nurutkeun gambar Anjeun.
Services OEM, desain, ngaropéa
kasabaran +/- 0.01mm ka +/- 0.002mm
perlakuan permukaan Passivation
* Polishing
* Anodizing
* Keusik blasting
* Electroplating (warna, biru, bodas, séng hideung, Ni, Cr, tin, tambaga, pérak)
* Palapis oksida Hideung
* Panas-miceun
* Hot-dip galvanizing
* Minyak preventif Tai hiang
sertipikat ISO9001: 2008, ISO14001: 2004 , ROHS
MOQ MOQ low
pangiriman waktu Dina workdays 15-20 sanggeus deposit atawa mayar nampi
aplikasi Otomatis Bagian iances Peralatan Listrik 、 Alat Komunikasi 、 Alat Médis
kadali kualitas standar ISO, 100% sakabeh rentang inspeksi ngaliwatan produksi
Sanggeus-penjualan Service Urang bakal nuturkeun nepi unggal customer tur ngajawab sagala masalah anjeun puas sanggeus jualan
Balanja palabuhan Shenzhen
pamayaran TT; 30% dibayar kanggo deposit ku T / T sateuacan susunan produksi, kasaimbangan anu kedah dibayar sateuacan kiriman.

kauntungan

1) Nawiskeun pidio sareng poto sareng rinci gratis dina produksi.

2) Ngasilkeun dumasar kana katepatan gambar, ukur ukur

ngadeteksi fungsi sareng kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun 0 laju mulang

3) 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4) Bahan-bahan anu kami anggo nyaéta optimal

5) jasa online 24 jam

6) Harga pabrik kalapa kalayan kualitas sareng jasa anu sami

7) metode packing anu paling cocog pikeun produk anu béda.



panalungtikan
Taros Kami
PRODUK HUBUNGAN
Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI