sadaya Kategori

Cold forge pikeun bagian otomatis

dilapisan baja titanium roda baja sareng bolts

Item: krom plated baja titanium roda kacangan sareng baud

ukuran: M12*1.25, M12*1.5, M14*1.5, M14*1.25Jeung sajabana

Standar manufaktur: ISO, GB, JIS, DIN, BS sareng ANSI standar, atanapi gambar anu disayogikeun ku para nasabah.

Bahan: beusi, baja karbon, baja alloy, tambaga, stainless steel, plastik, tambaga tahan korosi, jsb.

Proses: pos tiis, tusukan, péngkolan, panggilingan, kawat motong, motong laser, grinding, Insulasi, Welding, Riveting, jsb.

Perawatan / Pagawean: Ngusir 、 Anodizing 、 Séng Plated 、 Nikel Plated 、 Sn Plated

Syarat: Teu Burrs 、 goresan 、 Dén 、 Pits

Aplikasi: Otomatis Bagian

Pertanyaan Ayeuna!
gambaran

Ieu jenis lug lug atanapi nut roda mangrupikeun pengikat, khusus nut, dianggo pikeun ngamankeun a

kabayang dina kendaraan. Ilaharna, kacang lugak dipendakan dina mobil, treuk (lori),

sareng kendaraan gedé sanésna nganggo ban karét.

Bahanna baja, sareng karat dicegah ku éléktrométasi di luar luar.


Urang tiasa ngalakukeun langkung saé dina anti karat kalayan krom tibatan pabrik naon anu sanés. Kusabab

tés menyemprot uyah urang tiasa janten 72 jam atanapi langkung deui.

Perawatan anti karat jeung pamariksaan

Kami milih garis produksi electroplating canggih pikeun mastikeun lug lug sareng kualitas plating anu langkung saé.

Sareng urang bakal sampling pamariksaan unggal tumpukan kacangan kabayang lug ku mesin uji sprary uyah.


Tés Kelas

Urang bakal sampling pamariksaan unggal tumpukan roda lug bolt.

Pikeun mastikeun yén 35K atanapi produk SCM435 tiasa kelas 8.8 atanapi 10.9.


Baja.

Kami milih baja anu kualitasna alus pikeun mastikeun kabayang lug lug sareng bolt tiasa langkung aman.

Ukuran Thread
1/2-20, M12*1.25, M12*1.5, M14*1.5, M14*1.25, 9/16-18, etc.
materialbaja, titanium, jsb
warnasliver, hideung, beureum, biru, jsb
Treatment permukaan

Chrome, Néng, Éléktroforétik, Dacromet, jsb.

DisertipikasiISO9001, IATF16949
kelasBiasana Kelas 6 atanapi Saluyukeun Kelas 8

Uji Semprot Uyah (Uji Protection Protéksi)

72 jam atanapi langkung deui

Naha milih kami

1) Nawiskeun pidio sareng poto sareng rinci gratis dina produksi.

2) Ngasilkeun dumasar kana katepatan gambar, ukur ukur

ngadeteksi fungsi sareng kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun 0 laju mulang

3) 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4) Bahan-bahan anu kami anggo nyaéta optimal

5) jasa online 24 jam

6) Harga pabrik kalapa kalayan kualitas sareng jasa anu sami

7) metode packing anu paling cocog pikeun produk anu béda.




panalungtikan
Taros Kami
PRODUK HUBUNGAN
Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI