sadaya Kategori

Cold forge pikeun bagian otomatis

Customzied weld nut for automotive

Ukuran: ngaropéa

Jenis sirah: héksagon, buleud, alun-alun, jsb.

Standar manufaktur: ISO, GB, JIS, DIN, BS sareng ANSI standar, atanapi gambar anu disayogikeun ku para nasabah.

Bahan: beusi, baja karbon, baja alloy, tambaga, stainless steel, plastik, alloy suhu luhur, alloy tambaga, alloy nikel, alloy kekuatan tinggi, alloy tahan korosi, jsb.

Proses: pos tiis, tusukan, péngkolan, panggilingan, kawat motong, motong laser, grinding, Insulasi, Welding, Riveting, jsb.

Perawatan / Pagawean: Ngusir 、 Anodizing 、 Séng Plated 、 Nikel Plated 、 Sn Plated

Syarat: Teu Burrs 、 goresan 、 Dén 、 Pits

Aplikasi: Pakakas Listrik 、 Alat Komunikasi 、 Alat Médis 、 Alat Otomatis

Pertanyaan Ayeuna!
gambaran
aplikasi

Wangunan padumukan komérsial, stasion metro, stasiun karéta api, bandara, rupa-rupa

torowongan angkot, supermarkét, tutuwuhan listrik termal, terminal, depot minyak,

gudang ageung sareng perusahaan industri jeung pertambangan, jsb.

Tipe produk

Kacangan dianggo utamina pikeun ngagantelkeun ka screws atanapi bolts pikeun gancang. Urang nawiskeun rupa-rupa

kacangan dina spésifikasi standar sareng ngaropéa, kalebet kacang kacur, héx kacangan,

kacang konci, kacangan flange, K kacangan, kacang buta, ngasongkeun kacangan, kacang trapezoid, kacangan slotted,

jangjang jangjang, kacang panon, kacang roda, kacang buncis sareng kacang rivet.


kauntungan

1) Nawiskeun pidio sareng poto sareng rinci gratis dina produksi.

2) Ngasilkeun dumasar kana katepatan gambar, ukur ukur

ngadeteksi fungsi sareng kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun 0 laju mulang

3) 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4) Bahan-bahan anu kami anggo nyaéta optimal

5) jasa online 24 jam

6) Harga pabrik kalapa kalayan kualitas sareng jasa anu sami

7) metode packing anu paling cocog pikeun produk anu béda.


图片 1


panalungtikan
Taros Kami
PRODUK HUBUNGAN
Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI