sadaya Kategori

Tiis kanggo ngajantenkeun komunikasi

OEM Grosir ngaropéa Stainless DIN Angkat Mata Bolt

Item:Stainless DIN Lifting Eye Bolt

Ukuran: M8-M64

Standar manufaktur: ISO, GB, JIS, DIN, BS sareng ANSI standar, atanapi gambar anu disayogikeun ku para nasabah.

Bahan: beusi, baja karbon, jsb.

Perawatan / Pagawean: Galvanized passivated, chated plated , jsb

Aplikasi: Shipbuilding, Railway, konstruksi, bantu pipa, nyalametkeun laut, konstruksi bandara, aerospace, jsb

Pertanyaan Ayeuna!
gambaran

hal nu husus

material stainless steel,iron, carbon steel, etc.
ukuran M8-M64
Services OEM, desain, ngaropéa
sertipikat ISO9001, IATF16949 , ROHS
Waktos pangiriman Dina workdays 10-20 sanggeus deposit atawa mayar nampi
aplikasi

Pembuatan jalan raya, karéta api, konstruksi, bantu pipa, penyelamat laut, konstruksi bandara, aeroangkasa, jsb

kadali kualitas standar ISO, 100% sakabeh rentang inspeksi ngaliwatan produksi
Sanggeus-penjualan Service Urang bakal nuturkeun nepi unggal customer tur ngajawab sagala masalah anjeun puas sanggeus jualan
pengiriman barang Port Shenzhen
pamayaran TT; 30% dibayar kanggo deposit ku T / T sateuacan susunan produksi, kasaimbangan anu kedah dibayar sateuacan kiriman.


kauntungan

1) Nawiskeun pidio sareng poto sareng rinci gratis dina produksi.

2) Ngasilkeun dumasar kana katepatan gambar, pangukuran ukur pikeun ngadeteksi fungsi sareng

kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun 0 laju mulang

3) 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4) Bahan-bahan anu kami anggo nyaéta optimal

5) Harga pabrik kalapa kalayan kualitas sareng jasa anu sami

6) metode packing anu paling cocog pikeun produk anu béda.




panalungtikan
Taros Kami
PRODUK HUBUNGAN
Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI