sadaya Kategori

Forge kanggo alat-alat listrik

Kuningan ipis sertipikasi ISO pinis

Ukuran: M1.6-M64

Jenis: hex, flange, weld, square, jsb.

Standar manufaktur: ISO, GB, JIS, DIN, BS sareng ANSI standar, atanapi gambar anu disayogikeun ku para nasabah.

Bahan: beusi, baja karbon, baja alloy, tambaga, stainless steel, plastik, alloy suhu luhur, alloy tambaga, alloy nikel, alloy kekuatan tinggi, alloy tahan korosi, jsb.

Proses: pos tiis, kénging, Welding, jsb.

Perawatan / Pagawean: Ngusir 、 Anodizing 、 Séng Plated 、 Nikel Plated 、 Sn Plated

Syarat: Teu Burrs 、 goresan 、 Dén 、 Pits

Aplikasi: Pakakas Listrik 、 Alat Komunikasi 、 Alat Médis 、 Alat Otomatis

Pertanyaan Ayeuna!
gambaran

tipe

Kacang baja karat

Hex nut (GB6170 / DIN934), nut ipis (GB6172 / DIN439), beurat tugas beurat (métrik, inci), nilon konci

pinang (DIN985-DIN982 kandel), sadaya nut konci logam (DIN980M), cap nut (DIN1587)), flang beungeut flange (GB6177 / DIN6923), muka flange nut nilon nut nut (DIN6926), nut weld (DIN928), héksagon

las nut (DIN929), cap kukupu (GB62, DIN315, US), K cap Antosan. Spésifikasi: M1.6-M64

Kacang baja nut

Hex nut (GB6170 / DIN934, GB6175), flange nut (GB6177 / DIN6923)

Kacang bulat (GB812), kacang alit leutik (GB810), inci nut alun-alun, inci héks nut (ANSI / ASME

B18.2.2), nut tugas beurat (métrik, inci). Spésifikasi: 5 / 16-4 ".

Ngaran Produk kuningan pinis Hex ipis
material baja karbon, baja alloy, tambaga, stainless steel, jsb.
ukuran M1.6-M64,.Ngaropéa nurutkeun gambar Anjeun.
Services OEM, desain, ngaropéa
kasabaran +/- 0.01mm ka +/- 0.002mm
perlakuan permukaan Passivation
* Polishing
* Anodizing
* Keusik blasting
* Electroplating (warna, biru, bodas, séng hideung, Ni, Cr, tin, tambaga, pérak)
* Palapis oksida Hideung
* Panas-miceun
* Hot-dip galvanizing
* Minyak preventif Tai hiang
sertipikat ISO9001, IATF16949, ROHS
MOQ MOQ low
Waktos pangiriman Dina workdays 10-20 sanggeus deposit atawa mayar nampi
aplikasi Otomatis Bagian iances Peralatan Listrik 、 Alat Komunikasi 、 Alat Médis
kadali kualitas standar ISO, 100% sakabeh rentang inspeksi ngaliwatan produksi
Sanggeus-penjualan Service Urang bakal nuturkeun nepi unggal customer tur ngajawab sagala masalah anjeun puas sanggeus jualan
pengiriman barang Port Shenzhen
pamayaran TT; 30% dibayar kanggo deposit ku T / T sateuacan susunan produksi, kasaimbangan anu kedah dibayar sateuacan kiriman.


kauntungan

1) Nawiskeun pidio sareng poto sareng rinci gratis dina produksi.

2) Ngasilkeun dumasar kana katepatan gambar, pangukuran ukur pikeun ngadeteksi fungsi sareng

kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun 0 laju mulang

3) 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4) Bahan-bahan anu kami anggo nyaéta optimal

5) jasa online 24 jam

6) Harga pabrik kalapa kalayan kualitas sareng jasa anu sami

7) metode packing anu paling cocog pikeun produk anu béda.



panalungtikan
Taros Kami
PRODUK HUBUNGAN
Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI