sadaya Kategori

Benteng kanggo peralatan médis

Custom CNC precision machining fastener copper flange head bolt brass chrome plated hexagonal flange bolts

Ukuran: M2-M36

Jenis sirah: hex, flange, jsb.

Standar manufaktur: ISO, GB, JIS, DIN, BS sareng ANSI standar, atanapi gambar anu disayogikeun ku para nasabah.

Bahan: beusi, baja karbon, baja alloy, tambaga, stainless steel, plastik, alloy suhu luhur, alloy tambaga, alloy nikel, alloy kekuatan tinggi, alloy tahan korosi, jsb.

Prosés: pos tiis, punching, péngkolan, panggilingan, motong kawat, jsb.

Perawatan / Pagawean: Ngusir 、 Anodizing 、 Séng Plated 、 Nikel Plated 、 Sn Plated

Syarat: Teu Burrs 、 goresan 、 Dén 、 Pits

Aplikasi: Pakakas Listrik 、 Alat Komunikasi 、 Alat Médis 、 Alat Otomatis


Pertanyaan Ayeuna!
gambaran

hal nu husus

materialbrass,copper,carbon steel, alloy steel, stainless steel,etc.
ukuranM2-M36.Ngaropéa nurutkeun gambar Anjeun.
ServicesOEM, desain, ngaropéa
perlakuan permukaanPassivation
* Polishing
* Anodizing
* Keusik blasting
*Electroplating(color, blue, white, black zinc, Ni, Cr, tin, copper, silver,Chrome Platted,golden)
* Palapis oksida Hideung
* Panas-miceun
* Hot-dip galvanizing
* Minyak preventif Tai hiang
sertipikatISO9001: 2008 , IATF16949 , ROHS
aplikasiBagian Otomatis Alat Listrik ical Alat Komunikasi 、 Alat Médis
kadali kualitasstandar ISO, 100% sakabeh rentang inspeksi ngaliwatan produksi
Sanggeus-penjualan ServiceUrang bakal nuturkeun nepi unggal customer tur ngajawab sagala masalah anjeun puas sanggeus jualan
We at CHE International Manufacturer, Supplier and Exporter of Complete Range of Brass Components. We Use the Best Raw Materials to Manufacture Various Brass Components and Non-Ferrous Metal Components. Our Machined Components are Manufacture for Various Metals Ranging from 2 mm to 200 mm.

flange bolts-0907


kauntungan

1) Nawiskeun pidio sareng poto sareng rinci gratis dina produksi.

2) Ngasilkeun dumasar kana katepatan gambar, pangukuran ukur pikeun ngadeteksi fungsi sareng 

kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun 0 laju mulang

3) 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4) Bahan-bahan anu kami anggo nyaéta optimal

5) Harga pabrik kalapa kalayan kualitas sareng jasa anu sami

6) metode packing anu paling cocog pikeun produk anu béda.

7) Custom Packaging, Box Packing


aliran prosés


panalungtikan
Taros Kami
PRODUK HUBUNGAN
Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI