sadaya Kategori

Benteng kanggo peralatan médis

China custom stainless steel cross slot hex head bolt slot half thread hex bolts

Ukuran: M1-M36

Jenis sirah: hex, flange, jsb.

Standar manufaktur: ISO, GB, JIS, DIN, BS sareng ANSI standar, atanapi gambar anu disayogikeun ku para nasabah.

Bahan: beusi, baja karbon, baja alloy, tambaga, stainless steel, plastik, alloy suhu luhur, alloy tambaga, alloy nikel, alloy kekuatan tinggi, alloy tahan korosi, jsb.

Prosés: pos tiis, punching, péngkolan, panggilingan, motong kawat, jsb.

Perawatan / Pagawean: Ngusir 、 Anodizing 、 Séng Plated 、 Nikel Plated 、 Sn Plated

Syarat: Teu Burrs 、 goresan 、 Dén 、 Pits

Aplikasi: Pakakas Listrik 、 Alat Komunikasi 、 Alat Médis 、 Alat Otomatis


Pertanyaan Ayeuna!
gambaran

hal nu husus

material baja karbon, baja alloy, tambaga, stainless steel, jsb.
ukuran M1-M36.Ngaropéa nurutkeun gambar Anjeun.
Services OEM, desain, ngaropéa
perlakuan permukaan Passivation
* Polishing
* Anodizing
* Keusik blasting
* Electroplating (warna, biru, bodas, séng hideung, Ni, Cr, tin, tambaga, pérak)
* Palapis oksida Hideung
* Panas-miceun
* Hot-dip galvanizing
* Minyak preventif Tai hiang
sertipikat ISO9001: 2008, ISO14001: 2004 , ROHS
aplikasi Bagian Otomatis Alat Listrik ical Alat Komunikasi 、 Alat Médis
kadali kualitas standar ISO, 100% sakabeh rentang inspeksi ngaliwatan produksi
Sanggeus-penjualan Service Urang bakal nuturkeun nepi unggal customer tur ngajawab sagala masalah anjeun puas sanggeus jualan

hex bolt nut-细节应用

kauntungan

1) Nawiskeun pidio sareng poto sareng rinci gratis dina produksi.

2) Ngasilkeun dumasar kana katepatan gambar, pangukuran ukur pikeun ngadeteksi fungsi sareng 

kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun 0 laju mulang

3) 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4) Bahan-bahan anu kami anggo nyaéta optimal

5) Harga pabrik kalapa kalayan kualitas sareng jasa anu sami

6) metode packing anu paling cocog pikeun produk anu béda.




panalungtikan
Taros Kami
PRODUK HUBUNGAN
Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI