sadaya Kategori

Benteng kanggo peralatan médis

China manufacturer carbon steel black plated plum button head screw truss head torx screws

Ukuran: M1-M12

Standar manufaktur: ISO, GB, JIS, DIN, BS sareng ANSI standar, atanapi gambar anu disayogikeun ku para nasabah.

Bahan: beusi, baja karbon, baja alloy, tambaga, stainless steel, plastik, alloy suhu luhur, alloy tambaga, alloy nikel, alloy kekuatan tinggi, alloy tahan korosi, jsb.

Proses: pos tiis, tusukan, péngkolan, panggilingan, kawat motong, motong laser, grinding, Insulasi, Welding, Riveting, jsb.

Perawatan / Pagawean: Ngusir 、 Anodizing 、 Séng Plated 、 Nikel Plated 、 Sn Plated

Syarat: Teu Burrs 、 goresan 、 Dén 、 Pits

Aplikasi: Pakakas Listrik 、 Alat Komunikasi 、 Alat Médis 、 Alat Otomatis


Pertanyaan Ayeuna!
gambaran


material baja karbon, baja alloy, tambaga, stainless steel, jsb.
ukuran M1-M12, ngaropéa numutkeun gambar Anjeun.
Services OEM, desain, ngaropéa
perlakuan permukaan Passivation
* Polishing
* Anodizing
* Keusik blasting
* Electroplating (warna, biru, bodas, séng hideung, Ni, Cr, tin, tambaga, pérak)
* Palapis oksida Hideung
* Panas-miceun
* Hot-dip galvanizing
* Minyak preventif Tai hiang
sertipikat ISO9001: 2008, ISO14001: 2004 , ROHS
aplikasi Bagian Otomatis Alat Listrik ical Alat Komunikasi 、 Alat Médis
kadali kualitas standar ISO, 100% sakabeh rentang inspeksi ngaliwatan produksi
Sanggeus-penjualan Service Urang bakal nuturkeun nepi unggal customer tur ngajawab sagala masalah anjeun puas sanggeus jualan


kauntungan

1) Nawiskeun pidio sareng poto sareng rinci gratis dina produksi.

2) Ngasilkeun dumasar kana katepatan gambar, pangukuran ukur pikeun ngadeteksi fungsi sareng 

kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun 0 laju mulang

3) 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4) Bahan-bahan anu kami anggo nyaéta optimal

5) jasa online 24 jam

6) Harga pabrik kalapa kalayan kualitas sareng jasa anu sami

7) metode packing anu paling cocog pikeun produk anu béda.



panalungtikan
Taros Kami
PRODUK HUBUNGAN
Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI