sadaya Kategori

Benteng kanggo peralatan médis

baja kucara ngetok harga pabrik

Ukuran: M1-M8

Jenis sirah: pan, buleud, Salib, hex, jsb.

Standar manufaktur: ISO, GB, JIS, DIN, BS sareng ANSI standar, atanapi gambar anu disayogikeun ku para nasabah.

Bahan: beusi, baja karbon, baja alloy, tambaga, stainless steel, plastik, alloy suhu luhur, alloy tambaga, alloy nikel, alloy kekuatan tinggi, alloy tahan korosi, jsb.

Proses: pos tiis, tusukan, péngkolan, panggilingan, kawat motong, motong laser, grinding, Insulasi, Welding, Riveting, jsb.

Perawatan / Pagawean: Ngusir 、 Anodizing 、 Séng Plated 、 Nikel Plated 、 Sn Plated

Syarat: Teu Burrs 、 goresan 、 Dén 、 Pits

Aplikasi: Pakakas Listrik 、 Alat Komunikasi 、 Alat Médis 、 Alat Otomatis


Pertanyaan Ayeuna!
gambaran

hal nu husus

(1) Panas dirawat.

Karét nuklir awét-awét anu kedah dicétkeun, sareng stainless-na ngetok selfs stainless steel kedah

janten solusi padet. Pikeun ngahontal mékanis sareng kinerja mékanis

sipat diperyogikeun pikeun ngawut-awut anu nyalira.

(2) Pangubaran permukaan.

Beungeut produk peryogi perawatan perlindungan permukaan, pangobatan umumna pangadamel éléktrroplasi.

Sababaraha produk kedah diubaran fosfat (fosfat), sapertos skrét ngetok diri témbok

anu lolobana fosfat.

(3) Prosés pos dingin.

Disarankeun make mesin pos tiis anu gancang sareng threading gancang

mesin atanapi mesin rolling threading gancang anu gancang. Tekenan kana luhur laju téh pikeun mastikeun

kualitas produk. Ukur kapala skru anu ngetok timer anu diproduksi ku mesin-laju anu tinggi

ngawujud, sareng tutas kualitasna tinggi.


tipe

1. Skru ngetok Diri anu luar biasa

2. Motong-ngencar diri

3. Motong-nggetok-ngaco diri (ngawut-awut nyalira)

4. Pengeboran diri-nggetar diri (ngawut-awut nyalira)

Tembok témbok panata témbok (kuku drywall)

5. Serat paku

6. Tipe screws anu ngetok tina diri (kandel, ditutuk-awut anu dicas mandiri

Ngaran Produk ngetok skru
material baja karbon, baja alloy, tambaga, stainless steel, jsb.
ukuran M1-M8.Ngaropéa nurutkeun gambar Anjeun.
Services OEM, desain, ngaropéa
kasabaran +/- 0.01mm ka +/- 0.002mm
perlakuan permukaan Passivation
* Polishing
* Anodizing
* Keusik blasting
* Electroplating (warna, biru, bodas, séng hideung, Ni, Cr, tin, tambaga, pérak)
* Palapis oksida Hideung
* Panas-miceun
* Hot-dip galvanizing
* Minyak preventif Tai hiang
sertipikat ISO9001: 2008, ISO14001: 2004 , ROHS
MOQ MOQ low
Waktos pangiriman Dina workdays 10-20 sanggeus deposit atawa mayar nampi
aplikasi Otomatis Bagian iances Peralatan Listrik 、 Alat Komunikasi 、 Alat Médis
kadali kualitas standar ISO, 100% sakabeh rentang inspeksi ngaliwatan produksi
Sanggeus-penjualan Service Urang bakal nuturkeun nepi unggal customer tur ngajawab sagala masalah anjeun puas sanggeus jualan
pengiriman barang Port Shenzhen
pamayaran TT; 30% dibayar kanggo deposit ku T / T sateuacan susunan produksi, kasaimbangan anu kedah dibayar sateuacan kiriman.

kauntungan

1) Nawiskeun pidio sareng poto sareng rinci gratis dina produksi.

2) Ngasilkeun dumasar kana katepatan gambar, pangukuran ukur pikeun ngadeteksi fungsi sareng

kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun 0 laju mulang

3) 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4) Bahan-bahan anu kami anggo nyaéta optimal

5) jasa online 24 jam

6) Harga pabrik kalapa kalayan kualitas sareng jasa anu sami

7) metode packing anu paling cocog pikeun produk anu béda.



panalungtikan
Taros Kami
PRODUK HUBUNGAN
Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI