sadaya Kategori

Terméter Kedokteran & Pulsa Fingertip

Termométer Terpanjangna, Terpéter Terbit Teu Terbitna Terbitna Digital Infrared sareng LCD tampilan pikeun Bayi Barudak sareng Dewasa

rinci produk

Desain Profesional sareng Kemanusiaan: Gampang dianggo sareng tampilan LCD, anjeun tiasa nampi pangukuran dina jarak 1s.

Bacaan Suhu Gancang sareng Gampang: nyandak suhu ceuli anjeun sareng thermometer ceuli ieu saderhana salaku nunjukkeun, sareng mencét tombol sareng nunjukkeun bacaan di Celsius atanapi Fahrenheit

Ukuran Akurat: Térmométer ceuli kami parantos diuji sacara klinis sareng dipanggihan ku alat anu saum sareng aman dipercaya. Éta idéal pikeun bacaan dahi sareng ceuli, sareng gaduh margin kasalahan anu alit (0.1 ° F pikeun mode awak, sareng 1.0 ° F kanggo mode ambien. Éstés langkung leres tibatan thermometer raksa standar.

Téknologi pangukuran inféksi non-kontak tanpa kontak kulit, pikeun pangukuran kebersihan sareng aman.

Ukuran suhu objék: ngukur suhu permukaan objék, suhu cai mandi bayi jsb

Pertanyaan Ayeuna!
gambaran


rinci produk

Desain Profesional sareng Kemanusiaan: Gampang dianggo sareng tampilan LCD, anjeun tiasa nampi pangukuran dina jarak 1s.

Bacaan Suhu Gancang sareng Gampang: nyandak suhu ceuli anjeun sareng thermometer ceuli ieu saderhana salaku nunjukkeun, sareng mencét tombol sareng nunjukkeun bacaan di Celsius atanapi Fahrenheit

Ukuran Akurat: Térmométer ceuli kami parantos diuji sacara klinis sareng dipanggihan ku alat anu saum sareng aman dipercaya. Éta idéal pikeun bacaan dahi sareng ceuli, sareng gaduh margin kasalahan anu alit (0.1 ° F pikeun mode awak, sareng 1.0 ° F kanggo mode ambien. Éstés langkung leres tibatan thermometer raksa standar.

Téknologi pangukuran inféksi non-kontak tanpa kontak kulit, pikeun pangukuran kebersihan sareng aman.

Ukuran suhu objék: ngukur suhu permukaan objék, suhu cai mandi bayi jsb


parameter téknis

Rentang ukur suhu 32.0 C ~ 42.0 C ("Lo" ditingalikeun di handap 32.0 C; "HI" ditingalikeun di luhur 42.0 C)
Kasalahan anu maksimum diidinan 32.0 C ~ 34.9 C: 0.3 C
35.0 C ~ 42.0 C
: 0.2 C
Pangulangan klinis anu ngamungkinkeun deui Pangulangan anu ngamungkinkeun maksimum henteu kedah ngaleuwihan kisaran 0.3 C
resolusi 0.1 C
catu daya DC3.0V (Batré 2AAA)
Ukuran fisik 155mmX103.8mmX42mm
Otomatis pareum > 2 menit
lingkungan operasi 10.0 C ~ 40.0 C (50.0 F ~ 104.0 F)
RH <85%
Kaayaan neundeun angkutan -20.0 C ~ 55.0 C (-5.0 F ~ 131.0 F)
RH <93%
Pungsi memori Pangukuran kaping 10 kali
Deui lampu Dua jenis lampu warna

panalungtikan
Taros Kami
PRODUK HUBUNGAN
Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI