sadaya Kategori

Dihukum tuang kanggo alat médis

beusi stainless Die tuang bagian pikeun dijual

• Bahan: Aluminium Galén, waja, baja karét


• Syarat: Teu Burrs 、 goresan 、 Dén 、 Pits


• Aplikasi: Pakakas Listrik 、 Alat Komunikasi 、 Alat Médis 、 Alat Otomatis


• Istilah pamayaran: deposit 30% sateuacanna, 70% Balance Sateuacan kapal


• bungkusan: bulk + karton + palet, kotak leutik + karton + kotak


Pertanyaan Ayeuna!
gambaran

Rarancang ngaropéa katampi.

OEM / ODM pesenan diageakeun.


Kami ngahususkeun ngahasilkeun dumasar kana spesimen atanapi cetakan klien kami. Mangga wartosan kami sacara bébas

salaku réncang anu saé upami anjeun resep kana produk sareng jasa kami.

Kabiasan luhur precision paéh tuang


Ngalaksanakeun kapang sareng pembuatan ngetik Rongga tunggal / muti-rohangan pikeun bagian anu sami / rohangan kulawarga
2-3 diganti kapang pikeun silih tukeur
material SKD61, H13, Dievar, QDN, 8407, 2234V, TQ1, 2343, 45 # baja, jsb
ukuran Dumasar gambarna atanapi conto.
proses Béntang Polandia / Keusik / EDM / Tekstur / Grind / Pra-perlakuan / Quenching / CNC machining /
motong kawat / nyalira / jsb
Énténg bagéan material baja alloy, baja, aluminium, jsb.
Rengse / Panyapisan Palapis bubuk / Plated / Anodizing lukisan / Keusik blasting / nikel dilapis /
dilapis listrik / Galvanizing / jsb
rarancang software CAD / UG / Pro-E / Padet padamelan / JSCAST-V8 / Aliran 3D /
sertipikat ISO, SGS, Rohs
Énténg bagéan aplikasi Bagéan jeung komponén logam precision / Périferal komputer / komponén éléktronik konsumen / Alat médis / komponén industri / komponén Telekomunikasi / Alat cadang otomotif / Perumahan cahaya / Aksesoris perabotan


kauntungan

1) Nawiskeun pidio sareng poto sareng rinci gratis dina produksi.

2) Ngasilkeun dumasar kana katepatan gambar, pangukuran ukur pikeun ngadeteksi fungsi sareng

kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun 0 laju mulang

3) 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4) Bahan-bahan anu kami anggo nyaéta optimal

5) Harga pabrik kalapa kalayan kualitas sareng jasa anu sami

6) metode packing anu paling cocog pikeun produk anu béda.


panalungtikan
Taros Kami
PRODUK HUBUNGAN
Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI