sadaya Kategori

Mesin mesin precision tinggi

Precision custom stainless steel hardware CNC lathe machine Shaft Screws CNC turning Fittings bolts

Product named:motor drive shaft Polishing

Size:Customized sizes

Certification:ISO9001,IATF16949,SGS,CE,ROHS

Material Capabilities:Aluminum, Brass, Bronze, Copper, Hardened Metals, Precious Metals, Stainless Steel, Steel Alloys

Mould structure:Continuous

Type:Broaching, Drilling, Etching / Chemical Machining, Laser Machining, Milling, Other Machining Services, Rapid Prototyping, Turning, Wire EDM

aplikasi:alat-alat médis ,electrical appliances  ,communications,bagian otomatis                


Pertanyaan Ayeuna!
gambaran

CNC Machining turning parts

MAX cnc machining OD at 300X300mm

Over 30 sets cnc lathe can match your valued orders.

Roughness of surface:Ra≤0.1μm

Precision:+/-0.005mm~+/-0.02mm

Drawing format:PDF,JPEG,AI,PSD

Min tolerance control at +/-0.01mm. 

Process:Custom cnc machining,Other processes include hot stamp forging, compressed forging


Product namedCnc Machining turning Parts
ukuranUkuran ngaropéa
katalitian+/- 0.005mm ~ +/- 0.02mm
aplikasiBagéan cadang otomatis anu dianggo
sertipikasiISO9001:2008,ISO14001:2004,IATF16949,ROHS
Sorangan bahanAluminium, Kuningan, Perunggu, Tambaga, Logam Hardened, Logam berharga, Stainless Steel, Steel Alloys
ngetikBroaching, Pengeboran, Etching / Machining Chemical, Laser Machining, Milling, Machining Other Services, Rapid Prototyping, Turning, Wire EDM
Struktur kapangterus-terusan

proses


kauntungan

1) Nawiskeun pidio sareng poto sareng rinci gratis dina produksi.

2) Ngasilkeun dumasar kana katepatan gambar, pangukuran ukur pikeun ngadeteksi fungsi sareng 

kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun 0 laju mulang

3) 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4) Bahan-bahan anu kami anggo nyaéta optimal

5) jasa online 24 jam

6) Harga pabrik kalapa kalayan kualitas sareng jasa anu sami

7) metode packing anu paling cocog pikeun produk anu béda.


panalungtikan
Taros Kami
PRODUK HUBUNGAN
Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI