sadaya Kategori

Mesin mesin precision tinggi

Grosir Custom presisi tinggi stainless steel kuningan aluminium cnc mesin bunderan knurled thumb jempol

Size: M3,M4,M6,M8,customized

Jenis sirah: héksagon, buleud, alun-alun, jsb.

Standar manufaktur: ISO, GB, JIS, DIN, BS sareng ANSI standar, atanapi gambar anu disayogikeun ku para nasabah.

Bahan: beusi, baja karbon, baja alloy, tambaga, stainless steel, plastik, alloy suhu luhur, alloy tambaga, alloy nikel, alloy kekuatan tinggi, alloy tahan korosi, jsb.

Proses: pos tiis, tusukan, péngkolan, panggilingan, kawat motong, motong laser, grinding, Insulasi, Welding, Riveting, jsb.

Perawatan / Pagawean: Ngusir 、 Anodizing 、 Séng Plated 、 Nikel Plated 、 Sn Plated

Syarat: Teu Burrs 、 goresan 、 Dén 、 Pits

Aplikasi: Pakakas Listrik 、 Alat Komunikasi 、 Alat Médis 、 Alat Otomatis

Pertanyaan Ayeuna!
gambaran
aplikasi

Bangunan padumukan komérsial, stasion metro, stasiun karéta api, bandara, jinisna 

torowongan transportasi, supermarket, pembangkit listrik termal, terminal, gudang minyak, 

gudang ageung sareng perusahaan industri sareng pertambangan, jst.

Tipe produk

Kacangan dianggo utamina pikeun ngagantelkeun kana sekrup atanapi baut kanggo pengikat. Urang nawiskeun sagala rupa 

kacang dina spésifikasi standar sareng khusus, kalebet kacang knurled, kacang hex, 

kacang konci, kacang flange, K kacang, kacang buta, kacang las, kacang trapezoidal, kacang slotted, 

kacang jangjang, kacang panon, kacang roda, kacang buleud sareng kacang keling.


material  baja karbon, baja alloy, tambaga, stainless steel, jsb.
ukuran Ngaropéa nurutkeun gambar Anjeun.
Services OEM, desain, ngaropéa
kasabaran  +/- 0.01mm ka +/- 0.002mm
perlakuan permukaan Passivation
* Polishing
* Anodizing
* Keusik blasting
* Electroplating (warna, biru, bodas, séng hideung, Ni, Cr, tin, tambaga, pérak)
* Palapis oksida Hideung
* Panas-miceun
* Hot-dip galvanizing
* Minyak preventif Tai hiang
sertipikat ISO9001: 2008 , IATF16949 , ROHS
aplikasi Otomatis Bagian iances Peralatan Listrik 、 Alat Komunikasi 、 Alat Médis
kadali kualitas standar ISO, 100% sakabeh rentang inspeksi ngaliwatan produksi
Sanggeus-penjualan Service Urang bakal nuturkeun nepi unggal customer tur ngajawab sagala masalah anjeun puas sanggeus jualan


kauntungan

1) Nawiskeun pidio sareng poto sareng rinci gratis dina produksi.

2) Ngasilkeun dumasar kana katepatan gambar, ukur ukur

 ngadeteksi fungsi sareng kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun 0 laju mulang

3) 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4) Bahan-bahan anu kami anggo nyaéta optimal

5) jasa online 24 jam

6) Harga pabrik kalapa kalayan kualitas sareng jasa anu sami

7) metode packing anu paling cocog pikeun produk anu béda.


图片 1


panalungtikan
Taros Kami
PRODUK HUBUNGAN
Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI