sadaya Kategori

Injeksi kanggo alat-alat listrik

skru taktak nilon palastik

Item :plastic nylon shoulder screw

Ukuran: Standard.non-standar numutkeun gambar atanapi conto

Bahan: Nylon screw, PC screw, screw PVDF, PP screw, PTFE screws, jsb

Jenis sirah: Plastik pan sirah panci, calakan palastik sirah counter, sékrési plastik héksagon, hebut plastik héks, nyetél screws, jsb Plastik

Fitur: kabisa anti korosi Good

Kelir: Bodas, hideung, atanapi adat

Kualitas bijil: IOS9001, IATF16949

Istilah pamayaran: deposit 30% sateuacanna, 70% Balance Sateuacan kapal


Pertanyaan Ayeuna!
gambaran


ngaran produk Plastik Screw Bolt / Screw Nylon
material Nylon screw, PC screw, screw PVDF, PP screw, PTFE screws, jsb
jenis sirah Plastik pan sirah panci, sénsor plastik mastaka, calung plastik héksagon, screws plastik hex, nyetél screws, jsb plastik
Fitur Alus pangabisa anti korosi
warna Bodas, hideung, atanapi adat
ukuran Standard.non-standar numutkeun gambar atanapi conto
Bijil kualitas: IOS9001, IATF16949
Sistim kualitas inspeksi: Standar ISO, 100% Sakabèhna inspeksi ngalangkungan produksi.
alat-alat: Tes karasa, tés torsi, uji daya tahan, tés ukuran mékanis, ROHS ngalaporkeun Mill test sertipikasi sareng sajabana sakumaha kabutuhan anjeun.
prosés pamariksaan: Asup kadali kualitas → Prosés Quality Control → Quality Final Control → Pra-kiriman Control Quality
istilah pamayaran Deposit sateuacanna TT 30% sateuacanna, Balance 70% Sateuacan kapal
bungkusan bulk + karton + palet, kotak leutik + karton + kotak


Rekandikeun

kauntungan

1) Nawiskeun pidio sareng poto sareng rinci gratis dina produksi.

2) Ngasilkeun dumasar kana katepatan gambar, pangukuran ukur pikeun ngadeteksi fungsi sareng

kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun 0 laju mulang

3) 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4) Bahan-bahan anu kami anggo nyaéta optimal

5) jasa online 24 jam

6) Harga pabrik kalapa kalayan kualitas sareng jasa anu sami

7) metode packing anu paling cocog pikeun produk anu béda.


pak-pakan


panalungtikan
Taros Kami
PRODUK HUBUNGAN
Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI