sadaya Kategori

Injeksi pikeun éléktronika

China M3 M4 Custom Plastic Head knurled Thumb Screw Fastener Knurled Screw Knob Screw

Size:Standard.non-standard according to drawing or samples

Material: Plastic,PC,  PVDF, PP , etc,

Head type:Plastic pan head screws, countersunk head plastic screws, hexagon plastic screws etc.

Features:Good anti-corrosion ability

Color:White, black, or custom

Quality Certificate:ISO9001:2008, IATF16949,ROHS

Pertanyaan Ayeuna!
gambaran

Kepala BahanBakelite,Plastic,PC,PVDF,  PTFE , Rubber,etc
Thread MaterialSteel ,Stainless Steel 304,316 and others
ukuranCustomized as your drawings,atanapi conto
FiturAlus pangabisa anti korosi
warnaBodas, hideung, atanapi adat
Bijil kualitas:ISO9001:2008, IATF16949,ROHS
Sistim kualitas inspeksi:Standar ISO, 100% Sakabèhna inspeksi ngalangkungan produksi.
alat-alat:Tes karasa, tés torsi, uji daya tahan, tés ukuran mékanis, ROHS ngalaporkeun Mill test sertipikasi sareng sajabana sakumaha kabutuhan anjeun.
prosés pamariksaan:Asup kadali kualitas → Prosés Quality Control → Quality Final Control → Pra-kiriman Control Quality
bungkusanbulk + karton + palet, kotak leutik + karton + kotak


Rekandikeun 



kauntungan

1) Nawiskeun pidio sareng poto sareng rinci gratis dina produksi.

2) Ngasilkeun dumasar kana katepatan gambar, pangukuran ukur pikeun ngadeteksi fungsi sareng 

kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun 0 laju mulang

3) 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4) Bahan-bahan anu kami anggo nyaéta optimal

5) jasa online 24 jam

6) Harga pabrik kalapa kalayan kualitas sareng jasa anu sami

7) metode packing anu paling cocog pikeun produk anu béda.

gambaran


panalungtikan
Taros Kami
PRODUK HUBUNGAN
Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI