sadaya Kategori

Injeksi pikeun alat médis

screws plastik dilakukeun

ukuran: Standard.non-standar numutkeun gambar atanapi conto

bahan: Plastik, PC, PVDF, PP, jsb.

jenis sirah: Plastik pan sirah panci, calung palapis sirah countersunk, screws plastik héksagon, hebék plastik héks, nyetél screws, jsb Plastik

Fitur: kabisa anti korosi Good

kelir: Bodas, hideung, atanapi adat

Bijil kualitas: ISO9001: 2008, ISO14001: 2004

Istilah pamayaran: deposit 30% sateuacanna, 70% Balance Sateuacan kapal


Pertanyaan Ayeuna!
gambaran

material Plastik, PC, PVDF, PTFE, Karét, jsb
ukuran ngaropéa salaku gambar anjeun,atanapi conto
Fitur Alus pangabisa anti korosi
warna Bodas, hideung, atanapi adat
Bijil kualitas: ISO9001: 2008, ISO14001: 2004
Sistim kualitas inspeksi: Standar ISO, 100% Sakabèhna inspeksi ngalangkungan produksi.
alat-alat: Tes karasa, tés torsi, uji daya tahan, tés ukuran mékanis, ROHS ngalaporkeun Mill test sertipikasi sareng sajabana sakumaha kabutuhan anjeun.
prosés pamariksaan: Asup kadali kualitas → Prosés Quality Control → Quality Final Control → Pra-kiriman Control Quality
istilah pamayaran Deposit sateuacanna TT 30% sateuacanna, Balance 70% Sateuacan kapal
bungkusan bulk + karton + palet, kotak leutik + karton + kotak


Rekandikeun

palastik cnc sabagian-R0066


karét otomatis bagian-03Bola screw-07

kauntungan

1) Nawiskeun pidio sareng poto sareng rinci gratis dina produksi.

2) Ngasilkeun dumasar kana katepatan gambar, pangukuran ukur pikeun ngadeteksi fungsi sareng

kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun 0 laju mulang

3) 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4) Bahan-bahan anu kami anggo nyaéta optimal

5) jasa online 24 jam

6) Harga pabrik kalapa kalayan kualitas sareng jasa anu sami

7) metode packing anu paling cocog pikeun produk anu béda.


panalungtikan
Taros Kami
PRODUK HUBUNGAN
Kumaha urang bisa mantuan Anjeun?

Dupi anjeun milarian milarian solusi anu nyepetkeun? Hubungi kami, pikeun neuleuman kumaha CHE ngadukung anjeun.

TAROS KAMI